pátek 16. prosince 2016

Průtokový plynový ohřívač vody

Průtokový plynový ohřívač vody

Vzhledem k menšímu výkonu není. Na plynový průtokový ohřívač vody však určitá část spotřebitelů nedá dopustit. Jejich výhodou je zpravidla levnější provoz a často také delší životnost. Je naším přáním, aby Vám náš výrobek dlouho dobře a spolehlivě sloužil. Při obsluze ohřívače je nutno dodržovat určité zásady.


Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku. Můžete si pořídit plynový průtokový ohřívač vody neboli karmu, který ohřívá vodu prakticky okamžitě. Lze se ale rozhodnout i pro zásobníkový plynový bojler, ve kterém lze vodu shromažďovat, což je ekonomičtější. Pokud potřebujete jen malý objem vody , například pro ohřev na chatě, je plynový typ skvělou volbou, zejména pak základní modely, jako je Karma Alfa POV-ZP.


Tento průtokový plynový ohřívač je určený pro připojení k jednomu odběrnému místu – například ke dřezu. S ohledem na menší výkon se nehodí ke sprše nebo k. Junkers WTD KG hydroPower, KOMÍNOVÝ plynový průtokový ohřívač vody bez věčného plamínku a možností dohřevu vody se solárního systému, výkon 12kW. Beztlakové průtokové ohřívače z naší nabídky slouží k ohřevu vody pro jedno odběrné místo.


Průtokový plynový ohřívač vody

Plynové zásobníkové ohřívače vody stacionární. Chcete-li tedy ohřívat vodu pro umyvadlo i dřez, potřebujete dva průtokové ohřívače. Proč si pořídit průtokový ohřívač vody ? Eliminuje tepelné ztráty – ohřívá až v okamžiku, kdy otočíte kohoutkem. Pokud plynový průtokový ohřívač vody potřebujete umístit do malé místnosti a nejste si jistí dostatečným přívodem vzduchu, dívejte se po turbo provedení s odtahem spalin přes zeď. Počítejte však také s tím, že takové zařízení je cenově nákladnější.


Průtokový ohřívač EccoTempje přenosný, průtokový plynový. Ohřívač není žádnou hračkou, je používaný lidmi na celém světě, při správném používání funguje bezpečně a spolehlivě. Většina plynový bojlerů má možnost přestavby na propan - butanové plynové lahve. Přestavbu a instalaci ohřívače musí provést osoba s. Akumulační ohřívač vody ohřívá vodu do zásoby. Je ideální na mytí rukou, mytí se, holení se.


Kdekoliv, kde není zavedena teplá voda. Ohřívač vody s LCD displejem můžete použít všude tam, kde není zavedena teplá voda: na chatě, v garáži, ve sklepě, v komoře, v suterénu. N0MAX - ideální náhrada za PO 37 PO 371. Plynový závěsný průtokový ohřívač MORATOP VEGA10. Dražice BTO UP (Ohřívače vody ) Hodnocení produktu: (recenzí).


Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu stodvacetipěti litrů s keramickým topným tělesem, pojistkou proti přehřátí a možností svislé instalace v blízkosti odběrných míst. Plynová karma - je zlidovělý název pro plynový průtokový ohřívač vody. Karma je jméno firmy, která v České republice průtokové ohřívače vyráběla a dodnes vyrábí - pojmenování následně zobecnělo. Jejich předností je také neomezené množství teplé vody.


Průtokový plynový ohřívač vody

Moderní design a efektivní technologie, malé rozměry a přehledné ovládání to je CLAGE. Pro jejich malý rozměr je možné použití i nad umyvadlo a tím při otevření vody z baterii nedochází ke zbytečnému vytečení vody. Pokud se rozhodnete pro elektrický průtokový ohřívač nebo elektrokotel s průtokovým ohřevem, je třeba mít v místě instalace odpovídající rozvody nízkého napětí.


Ten je však snižován dalšími elektrickými spotřebiči, které doma používáte. Tlakové elektrické průtokové ohřívače vody jsou konstruovány pro jedno nebo více odběrných míst.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky