úterý 20. prosince 2016

Automatický kotel na štěpku

Automatický kotel na štěpku

Kotle na štěpku - BIOMASU. Petr Bárta 3views. Plně automatický kotel FRÖLING Tdokáže efektivně spalovat štěpku , piliny, hobliny i pelety. Nemusíte vlastnit les, pilu ani truhlárnu, abyste levně a bez starostí vytápěli svůj objekt nebo celý areál.


Automatický kotel na štěpku

Nový kotel Fröling Tsplní. Jak vybrat kvalitní kotel na kusové dřevo, brikety a štěpku do objektu s nízkou tepelnou ztrátou? Důležitým parametrem pro výběr zplyňovacího kotle je jeho jmenovitý výkon. Dvojnásobně to platí právě pro stavby v nízkoenergetickém standardu, kde je potřeba co možná nejmenší výkon kotle s co nejširším výkonovým rozsahem.


Kč, je možno vidět funkční v rámci : 1) Dne otevřených dveří , který se koná 8. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Hodnotitelská komise ocenila teplovodní automatický kotel MultiBio ES, který je certifikován pro spalování mixu pelet z rostlinné a dřevní biomasy. Automatický kotel na nedřevní biomasu letá. Výkon si kotel reguluje sám a to např. Je jednoduchý na provoz a údržbu.


Přikládat se chodí mezi 2-dni. Zpravidla je topný systém na vytápění dřevem optimalizovaný pro spalování dřevní štěpky a dřevěných pelet, a tím pro plně automatický provoz. Vitoflex 300-RF je automatický kotel na tuhá paliva pro dřevěné peletky, štěpky a třísky s maximálním obsahem vody procent.


Kotel na dřevo s rotačním spalováním. Posuvný šnek plynule přivádí palivo na pohyblivý rošt kde dochází ke zplyňování. Zplynovací kotel na dřevo DC SPX v kombinaci s hořákem na pelety tradičního českého výrobce kotlů Atmos. Kombinovaný kotel je zařazen do programu KOTLÍKOVÁ DOTACE.


Prodávají se automatické kotle na pelety, uhlí, dřevo i dřevní štěpku. V kotli ale spalujte jen topivo doporučené výrobcem. Některé kotle zvládnou spalovat i více druhů paliva najednou, například piliny, kůru, pelety, obilí i další rostlinný nebo dřevní odpad. V další fázi se firma zaměřila na vývoj cenově dostupnějšího automatického kotle.


Tyto automatické kotle na uhlí s označením EkoScroll EKONOMIC byly zařazeny do 4. Jedná se o výkonovou řadu 2 3 a kW. Dalším produktem je automatický kotel na pelety BETA. Při volbě typu kotle a způsobu vytápění, se musí rozhodnout každý sám. A to v závislosti na současných cenách energie, možný budoucí vývoje energie, dále na pořizovacích nákladech celého systému vytápění, velikosti domu, náročnosti na prostor i údržbu apod.


Hlavním palivem je suchá štěpka frakci do mm, a dalším palivem je pelety typu C. Topný kotel na dřevo Vitoligno 250-F je vhodný pro štípané dřevo, dřevní pelety, dřevní štěpku , dřevěné brikety, zbytkové dřevo s hoblinami a kusové dřevo. Pouze štípané dřevo musí být vloženo ručně, jinak funguje kotel z větší části automaticky. Když začala firma ESEL TECHNOLOGIS zastupovat značku GUNTAMATIC na českém a slovenském trhu, všichni předpokládali, že se u nás tento kotel – oproti Rakousku - příliš neujme a jeho prodej bude minimální. Dále provádíme montáž podlahového topení, radiátorů, výstavbu komínů, montáže solárních systémů.


Patentované technologie a promyšlená konstrukce kotlů umožňují téměř bezobslužný provoz při nízké spotřebě paliva. Zplyňovací kotel na dřevo BLAZE PRAKTIK - BLAZE HARMONY. Sofistikovaný řídící program regulátoru umožňuje přímo nastavit požadovaný výkon kotle v procentech a regulovat kotel kontinuálním provozem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Automatický kotel na štěpku

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky