úterý 20. prosince 2016

Průmyslové termostaty

Průmyslové termostaty

Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Regulátory a termostaty. Přístroje hlídají teplotu přímo v domácnosti nebo také v průmyslových aplikacích.


Používají se pro regulaci teploty v domácnostech, při rozmrazování okapů a chodníků v zimě, hlídání teploty v rozvaděči, jako ochrana motoru proti přehřátí, ohřevu vody, regulaci teploty kotel vs. Termostaty pro mnoho aplikací. Pro Vaši tepelnou pohodu. Měřící prvek ovládá přepínací kontakt. Kontakty 2-jsou otevřeny, jestliže je teplota větší než nastavená mez.


Zásuvkové termostaty , HAKO. Nastavte si teplotu, která vám vyhovuje. V nabídce najdete příložní, nástěnné, univerzální i průmyslové termostaty pro nejrůznější využití, takže určitě najdete přesně ten, který potřebujete. Prostorové průmyslové termostaty s krytím IP5 ABC-TOPENI.


Průmyslové termostaty

Průmyslové termostaty a příslušenství. Ochrana topného systému. Tepelně spínané zásuvky. Vážení zákazníci, s ohledem na nově vzniklou situaci ze dne 15.


Vás rádi informovali o tom, že veškerý prodej a služby nabízené podnikatelům jsou stále k dispozici jak na prodejnách, tak na našem e-shopu. Okamžité zapojení, na zapojení není potřeba odborník. Automaticky spíná připojený infrapanel dle nastavené teploty.


Využití najdou při ochraně potrubí proti zamrznutí v domé, hotelu či v průmyslu. IP krytí umožní instalaci regulátorů do exteriérů. Jsou určeny pro teplotní spínání s umístěním ve vlhkém, nebo jinak náročném prostředí.


Aby spotřeboval minimální množství energie a byli maximálně efektivní, disponují možností snadné programovatelnosti stylu vytápění. Na trhu můžete vybírat z různých variant od jednoduchých, kolečkem ovládaných termostatů a po termostaty řízené pomocí odpovídající aplikace ve vašem mobilním telefonu. Provedení do rozváděče na DIN lištu.


Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Pokojové termostaty REGO 9umožňují jednoduchým způsobem udržovatteplotu v místnostech, které jsou vytápěny (přitápěny) elektrickými neboelektricky ovládanými topnými systémy. Zlepšují tepelnou pohodu vevytápěného prostoru. Topný systém zapínají pouze na nezbytně nutnou dobua tím zajišťují až úsporu.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Devireg 3je elektronický termostat pro montáž na DIN lištu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Průmyslové termostaty

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Robustní konstrukce, IP6 námořní osvědčení.


IP6 námořní osvědčení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky