středa 28. prosince 2016

Čistička vzduchu ionic

Ionic -CARE se za dobu let, co jsou dodávány na český trh, staly nejoblíbenějším produktem ve své kategorii. Splňují požadavky zákazníků na široké spektrum účinků (zlepšení dýchání, odstranění alergenů a prachu, zlepšení koncentrace a paměti, zkvalitnění spánku,…) při zanedbatelných provozních nákladech. Ionic -CARE Triton Xje přístroj, který unikátním způsobem spojuje dvě funkce zvyšování kvality vzduchu. Díky použití moderních technologií se totiž u Ionic -CARE podařilo spojit dva zdánlivě obtížně kombinovatelné způsoby čištění vzduchu v interiérech.


Jedničkou na trhu se stala díky nulovým výdajům za výměnné filtry, minimálním provozním nákladům, absolutně tichému provozu a zdařilému designu. Vyčištěný vzduch je vypouštěn přední stranou přístroje, z toho důvodu by měla být natočena stranou s ovládáním směrem do místnosti.

Jedná se o technologii, která velmi účinně odstraňuje pachy, plyny, bakterie a jiné nečistoty ze vzduchu vytvářením záporných iontů. Jsou to právě tyto čističky, které si na našem trhu vydobyly skvělé místo. Jde o čističku kombinovanou s ionizátorem vzduchu , vyniká vysokou účinností, nízkými náklady a zajímavým designem. Díky kvalitní čističce vzduchu si můžete doma, v kanceláři, nebo kdekoli jinde dopřát vzduch bez polétavého prachu, chemikálií, cigaretového kouře, pylů, alergenů, bakterií, plísní a dokonce i rozpadových prvků radonu. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis.


Dochází k filtraci vzduchu , který je následně vyčištěný vypouštěn do prostoru. Sharp – Japonskú spoločnosť Sharp netreba. Jak již samotný název napovídá, úkolem tohoto tichého domácího pomocníka je vyčistit ze vzduchu nežádoucí látky.


Těmi může být prach, kouř, různé bakterie, alergeny nebo chemikálie.

Proto je čistička vhodná jak pro. Sú to práve tieto čističky, ktoré si na našom trhu vydobyli skvelé miesto. Ide o čističku kombinovanú s ionizátorom vzduchu , vyniká vysokou účinnosťou, nízkymi nákladmi a zaujímavým dizajnom. Prvním je přímá filtrace přes elektrostatický filtr.


Druhým způsobem čištění je tvorba tzv. Zaťažený vzduch je vždy problémom. Rôzne výpary, choroboplodné zárodky, peľ alebo zlý vzduch po dlhej konferencii v zasadacej miestnosti.


Následkami toho môžu byť poruchy koncentrácie, bolesti hlavy, upchatý nos alebo dokonca astmatické záchvaty. Dělá tak maximum pro vaše zdraví a udržení té nejvyšší kvality vzduchu u vás doma, v kanceláři či kdekoli, kde potřebujete. Kde čistička vzduchu pomáha Obľúbené použitie čističky Ionic -CARE je nielen v domácnostiach, ale aj v kancelárskych budovách a školských zariadeniach.


IONIC AIR zlepší dýchání, zkvalitní spánek, je vhodná pro alergiky, do domácnosti i do kanceláře (cca do 50m2). Důmyslná a unikátní soustava elektrod zajišťuje cirkulaci vzduchu pomocí tzv. Vďaka použitiu moderných technológií sa totiž pri Ionic -CARE podarilo spojiť dva zdanlivo ťažko kombinovateľné spôsoby čistenia vzduchu v interiéroch.


Ionic -CARE je veľmi výkonná, absolútne bezhlučná, aktívna čistička vzduchu a zároveň výkonný ionizátor vzduchu (generátor zdraviu prospešných záporných iónov). Máte vybrané filtry: Ionic -Care, - W Čističky vzduchu a zvlhčovače Ionic -Care, - W - Heureka. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Ionic CARE Triton Xpostavená na báze ionizátora a elektrického filtra, tj. Preto je vhodná predovšetkým pre odstraňovanie drobnejších častíc zo vzduchu , napr.

IONIC CARE čiští vzduch od prachu, pylu, cigaretového dýmu, alergenů. I když je vstupní investice trochu vyšší, její přínosy rozhodně stojí za to. Pokud chcete méně uklízet a uklízení vás nebaví, pak je čistička vzduchu též pro vás skvělou volbou, protože sníží šíření prachu v ovzduší.


Plíseň v našich domácnostech může být zdraví škodlivá. Mezi její přednosti patří absolutní bezhlučnost, nulové náklady na filtry a velký výkon generování zdraví prospěšných záporných iontů. Ionic care Čistička vzduchu Ionic care zlepší vzduch v místnosti. Ionic Care Triton Xvyniká snadnou údržbou bez dalších investic do filtrů. Robí tak maximum pre vaše zdravie a udržanie tej najvyššej kvality vzduchu u vás doma, v kancelárii či kdekoľvek, kde potrebujete.


Pracuje na principu elektronového větru a nečistoty zachytává na elektrostatický filtr, který používáte opakovaně bez nutnosti jej měnit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky