pátek 2. prosince 2016

Mora plynové topidlo

Mora plynové topidlo

Tato topidla jsou určena pro vytápění jak obytných místností, tak i nebytových prostor, skladů, dílen atd. Hlavní předností plynových topidel je rychlá instalace bez rozvodů vody a podstatně nižší náklady. Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství.


Mora plynové topidlo

V našom sortimente nájdete plynové vykurovacie telesá vhodné pre väčšinu umiestnenia. Možnost přestavby na PB. Odvod spalin přes zeď nebo do komína. Plynové topidlo , výkon kW.


Výtopní prostor až m3. Mají kvalitní nerezový hořák s pojistkou STOPGAS. Mora -Top MAIA 2kW podokenní plynové topidlo Dodávka topidel MORA -TOP MAIA je včetně odkouření přes zeď! Podokenní topidla MORA -TOP MAIA jsou v nabídce již delší dobu a jsou osvědčenými plynovými topidly.


Moderní plynové topidlo rychle a ekonomicky zaplaví vaši místnost příjemným teplem. Má vysoký výkon schopný vytopit i velmi velké místnosti. Vytápění si snadno nastavíte termostatem na požadovanou teplotu. Topení se montuje na zeď a spaliny se ihned odvádí otvorem ve zdi.


Nastavená teplota je udržována automaticky. Topidlo je vybaveno elektronickým řídícím. Jako palivo se nejčastěji používá propan butan, který bývá k dostání ve 2kg, 5kg nebo 10kg lahvích. Karma - synonymum pro plynové spotřebiče - stále rozšiřující svůj sortiment o nové produkty jako klimatizace, vinotéky a podobné. Mora Je zde 3produktů Mora - plynové spotřebiče, sporáky, chladničky, mrazničky, mikrovlnné trouby, vestavné sporáky, varné desky, vestavné trouby, průtokové ohřívače vody, bojlery a odsavače par, digestoře.


Mora plynové topidlo

Rádi se vyjádříme ke kompatibilitě a technickým parametrům Vámi zvolených prvků JUNKERS. Všem kteří chtějí v jeden den si nechat dovézt topidlo a rovnou nechat namontovat, můžou tady, já. Jako hořlavý plyn pro plynová kamna se nejčastěji využívá propan butan, nověji označovaný LPG. Jde o směs plynů, která má výbornou výhřevnost a zároveň se dá dobře skladovat. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plynové topidlo.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty plynové topidlo - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Umožní Vám vytápět především takové místnosti, ve kterých nelze umístit topidlo z nejrůznějších důvodů pod oknem nebo nelze vyvést odtah spalin přes zeď.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Vážení zákazníci, objednávky provedené v době od 6. Kompletní nabídka plynových spor. Prodám nové podokenní plynové topidlo MAIA 2kw Dodávka je včetně odkouření přes zeď! Velmi dobře se ovědčil jako hlavní zdroj pro vytápění bytů, administrativních budov, skladů garáží atd. Domů topidla - plynová topidla.


Je proto naším přáním, aby Vám výrobek sloužil dlouho, spolehlivě a bezpečně. Při obsluze a údržbě dbejte pokynů uvedených v tomto návodě. Vážený zákazník, zakúpili ste si plynové vykurovacie teleso značky MORA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky