pondělí 12. prosince 2016

Kamna na olej

Olejová kamna MTM, kamna na olej MTM. KAMNA NA OLEJ - NEJLEVNĚJŠÍ ŘEŠENÍ JAK ZÍSKAT TEPLO Kotram s. Kamna na olej MTM - LEVNÉ TEPLO PRO VÁŠÍ GARÁŽ,DÍLNU,SKLAMONTÁŽNÍ HALY apod. Teplovzdušná olejová kamna HITON 1OVyužívají se především při vytápění dílen, skladů a hal. Ahoj,nyní řeším nějaké kamna na olej do dílny na příští zimu.


Postačí dílnu zavlažit pouze třeba na -stupnu v mrazech. Výhody kamen na olej : Kamna na použitý olej mají řadu výhod. I přesto ale nejsou vhodné pro každého.


Ideální prostory pro vytápění kamny na olej jsou různé autodílny a jiné provozovny, které mají přístup k použitému oleji a zároveň jim nevadí trochu znečištění. Thermobile BioEnergy kamna na olej a naftu. Vyměňte olej za teplo ve Vaší dílně. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kamna na olej. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Kamna na olej

Dobrý den, nabízím kamna na vyjetý olej s výkonem cca 20kw. Rozměry 85cm výška a průměrem cca cm. Průměr kouřovodu 120mm. Nekouří, není třeba zděný komín. Velmi jednoduchá obsluha.


Se stejnými vytapím cca 360ma vytopí to bez problémů a za chvíli. Po domluvě je možné dodat. Pokud se jedná o normální kamna ,pak se dá položit na rošt popelníku plechovka s olejem a zatopit.


Až se teplota zvedne, olej začne vařit,odpařuje se a páry se vznítí. Vyjetý olej (použil jsem rostlinný z friťáku)shoří bez kouře. Prodám nová kamna na vyjetý olej. Vývod na kouřovod mají 120mm.


Stačí pouze zatopit a pak už se regulují pouze přívodem oleje. IHNED SKLADEM ( doprava po ČR i SK) CENOVÁ AKCE - využijte snížených cen ! Mají velkou výhřevnost a nekouří. Nová elektronika ovládání, keramická čidla, plynulá regulace výkonu, zesílená. Ohřejte se v prostorách bez ústředního topení! Kotel možno použít na naftu nebo vyjetý olej a td.


Má rychlosti takže se dá regulovat výkon. Maximální výkon je 29kw takže vytopí celkem velký prostor. Možno přikoupit výměník na vodu. Fujgují i bez komína s vyvedenou rourou jen ven.


Vhodné zejména pro haly, dílny, sklady, stodoly atd. Kamna jsou vhodná na provoz a spalování jakéhokoliv (použitého ) oleje. Velice oblíbený zejména v autodílnách ( pro snadný přístup k použitému oleji ) Kotel topí na většinu použitého oleje (např. motorový olej , nafta, převodový olej , hydraulický olej ,fritovací olej ). Komplexní služby v oblasti vytápění průmyslových i soukromých objektů - Krollczech - vytápění, olejové kotle, olejové hořáky - servis, prodej, poradenství. Krbová kamna na pelety jsou oblíbená díky snadné obsluze a pohodlnému dávkování paliva pomocí zásobníku.


Umožňují tak velmi dobrou regulaci teploty podle Vašich požadavků. V menších domácnostech mohou sloužit i jako hlavní zdroj vytápění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky