pátek 2. prosince 2016

Kompresor klimatizace skoda octavia 2

Kompresor klimatizace skoda octavia 2

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Kompresor klimatizace (produkty). FILTHY STAIN EXTRACTION (SUPER DIRTY) 〡MECHANIC DAILY - FULL LENGTH INTERIOR DETAIL - Duration: 20:26. Rádi bychom Vás informovali , že naše firma, při zachování všech nezbytných hygienických opatřeních pracuje ve standartním pracovním režimu.


Objednávky jsou zpracovávané a odesílané obratem. Rozvoz zboží pro prodejny, autoservisy je nyní pozastaven ! Prodám klimakompresor, odborně demontován z havarovaného vozu s motorem 6tdi 66kw 77kw 9tdi 77kw nebo 0tdi 103kw. Funkčnost ověřená - BEZCHYBNÝ! RHP je elastický nástřik, který zabraňuje hluku, korozi a chrání karoserii automobilu před abrazivním opotřebením od odlétajících kamínků. W, tedy motory s CVVT i bez.


Dle katalogu pasuje i na Matrix 1. TFSI stejně jako dieselové 1. Popis: kompresor klimatizace na škoda octavia ii, VW passat, golf V aj. R, pro dobírku rovnou zašlete doručovací adresu obratem díl odesíláme, kontaktovat nás. Vybírat můžete z kondenzátorů, chladičů klimatizací, senzorů tlaků, kompresorů a dalšího příslušenství. Náš e-shop eviduje až desítky tisíc položek skladem. Využijte naší nabídky a zařaďte se mezi naše spokojené zákazníky.


Kompresor klimatizace skoda octavia 2

Náhradní díly klimatizace. Nové kompresor klimatizace se zárukou pro model OCTAVIA II Combi (1Z5) s motorizací 2. Prodáváme autodíly od značkových výrobců. Zároveň upozorňujeme na skutečnost že, jak Zásilkovna, tak i přepravní služba GEIS nepříjmá nyní platbu v. Na kompresor poskytuji záruku.


Doufám, že to k něčemu bude a že to mnohým z Vás pomůže. Netřeba se toho vůbec bát, zvládne to průměrně technicky zdatný člověk. Autodíly pro osobní vozy SKODA OCTAVIA II (1Z3) 1. Nitriansky kraj, Predam novy kompresor klimatizacie na VW, Škoda, Audi,. Trenčianský kraj, novy original klimakompresor na skoda octavia superb yeti,.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nabízíme použité kompresory klimatizací na všechny běžné modely vozidel Škoda. Použité originální díly za skvělé ceny si můžete objednat nebo ihned zakoupit v naší prodejně autodílů Škoda v areálu vrakoviště v Dobré.


Octavia II Palivo, chlazení 2. TDI 1kW Klimatizace. Volat: Po-Pá:8-16h, So:8-12h. Funkce kompresoru spočívá v nasání plynného chladícího prostředku, který stlačuje.


Kompresor klimatizace skoda octavia 2

Dalo by se tedy říci, že slouží jako určité rozhraní mezi nízkým a vysokým tlakem v klimatickém systému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky