středa 14. prosince 2016

Kotel dakon dor

Kotel dakon dor

Internetový obchod KOTLY. Chystáte se na jeho výměnu a chcete si ponechat jednoduchost provozu a výhody ručně. Odhořívací způsob spalování paliva umožňuje dosáhnout nízkých hodnot emisí, vysoké účinnosti spalování a jednoduché regulace výkonu. Automatický ocelový kotel DOR 5F Pelety je spojením tradičního kotle DOR 4F a peletkového hořáku. The boiler Dakon - wood heating.


Při spalování hnědého uhlí typu ořech splňuje přísné emisní limity třídy podle normy ČSN EN 303-5. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Naše kotle na tuhá paliva jsou spolehlivým a úsporným zdrojem tepla, na který se díky dlouhé životnosti a vysoké kvalitě můžete skutečně spolehnout.


Nemusíte čekat dlouhé týdny, první nabídky kotlů Dakon obdržíte už po několika hodinách. Při vyndavaní kotle ze starého domu se mi podařilo rozbít teploměr na teplotu a tlak vody - nové stojí okolo 200kc. Na trh je dodáván ve výkonnostních stupních, a to 1 a kW.


Zaujme také jeho ekologičnost. Splňuje limity třídy podle normy ČSN EN303- ale dokáže splňovat podmínky i takzvaného Ekodesignu. Zatím je stále připojen na komín takže možno vyzkoušet.


Při předání bude vyčištěný, nyní přidávám fotky ‘za provozu’. Nachází se na přední straně kotle. Zahákne se ocelových držáků, které jsou součástí kotle.


Je složený ze dvou částí, které jsou spojeny čepem. Je určen pro lepší hoření kotle a přívodu vzduchu. Pohybem roštovací páky se pak jedna část vyklápí.


Ocelový kotel DOR F se speciální konstrukcí pro spalování hnědého uhlí vyniká jednoduchou manipulací při přikládání a vysokou bezpečností díky bezazbestové izolaci. Dále pak prasknul kousek litinoveho roštu. Je to otázka šikovnosti. Teplovodní ocelový kotel DOR je určený pro spalování všech běžně užívaných pevných paliv – hnědého a černého uhlí, briket, koksu, dřeva a dřevního odpadu. Dokonalost spalování zaručuje unikátní roštová soustava.


Kotel dakon dor

Kotel DOR má výkon 6–kW. Jde o moderní spotřebiče určené pro spalování pevných paliv, která lze spalovat způsobem odhořívacím nebo prohořívacím. Prodám kotel Dakon Dor F 1 plně funkční. DAKON DOR - teplovodní kotel. Dobrý den, mám kotel Dakon dor 3 což je jen o trošku silnější než ten Váš.


Topím uhlím mostecká kostka a nemám nejmenší problém s tím aby vydrželo uhlí přes noc. Vždy jen ráno proroštuji a přihodím uhlí. Jen je u Mostecké kostky nutné vždy rozbít ty největší kusy. Jaké má tento způsob vytápění přednosti a co vám přinese využití tohoto kotle oproti jiným produktům? Jak si vybrat vhodný zdroj vytápění Jaký způsob vytápění zvolit, to bývá jedna z nejpalčivějších otázek, jíž jsou majitelé rodinných domů vystaveni.


Nový ocelový kotel DOR 5F Pelety je spojením tradičního kotle DOR 4F a peletkového hořáku. Dakon DOR 5F - kotel na pelety - KOTLÍKOVÁ DOTACE. Kotlové těleso prvotřídní kvality a bezpečnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky