pátek 9. prosince 2016

Elektrické ohřívače vzduchu

Elektrické ohřívače vzduchu

Plášť a skříň ohřívačů vzduchu jsou vyrobeny z ocelového pozinkovaného plechu. Pokud není řečeno jinak, vyráběny jsou z galvanické oceli, samotné topné těleso pak z nerezu. Do ohřívačů je integrována tepelná pojistka proti. Našim mottem je uspokojení Vašich potřeb zajištěním potřebného nářadí do Vaší provozovny či domácnosti v požadované ceně a kvalitě. Svářečky, zvedáky, gola sady, kompresory, pneumatické nářadí, elektrické nářadí a další vybavení dílny najdete v našem e-shopu.


Většina z nich se používá pro vytápění výrobních hal, dílen,. Autorizovaný prodej a servis topidel MASTER. Hlavními přednostmi těchto topidel jsou snadná manipulace, bezporuchovost a servisní zázemí v České republice. Jsme autorizovaný prodejce elektrických. Během zimního a sychravého počasí vám přijdou vhod kvalitní ohřívače naší exkluzivní značky Klarstein.


V e-shopu electronic-star najdete designově atraktivní a energeticky úsporné konvektory, elektrické krby či olejové radiátory. Vyberte si zařízení dle potřeb a zbavte se pocitu chladu v interiéru i exteriéru. Pro ohřev vzduchu je nezbytné jejich zapojení do elektrické sítě.


Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné topidla, radiátory, ohřívače Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší topidla, radiátory, ohřívače Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v. Stačí zapnout do zásuvky, proudění teplého vzduchu se dostaví už po chvíli. Dostačující při vytápění, ideální jako pomocník při nedostatečném přívodu tepla v domácnostech, kancelářích, průmyslových. Náš e-shop funguje bez omezení.


Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Nabízíme kvalitní elektrické ohřívače vzduchu do kulatého i hranatého potrubí. Maximální teplota vzduchu je °C. Zaručujeme široký výběr skladem, skvělé ceny a rychlý servis.


Elektrické ohřívače vzduchu

DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Ohřívače vody, bojlery Dražice. Vhodné jsou pro každodenní použití i pro výjimečné návštěvy.


Kvalitní technologie za rozumnou cenu nabízí více jak ostatní standardní jednotky na trhu. Možnost volby vytápěcích režimů úsporný režim s nížší spotřebou nebo komfortní režim s vyšším teplotním spádem. Uživatel si může zvolit úsporný režim regulace výkonu. Na tomto webu jsou aplikovány soubory cookies, které jsou z technických důvodů nezbytné, abychom mohli uživatelům předávat své nabídky. Nový elektrický kalorifer (ohřívač vzduchu ) za příznivou cenu.


Elektrické ohřívače vzduchu

Kalorifer KALORMAX WAT je dodávaný s axiálním ventilátorem a je vhodný pro vytápění a dohřev velkých prostor, které jsou často používány (např. výrobní haly, sportoviště, showroomy, sklady, kostely, konferenční místnosti apod.). Nejsou určeny pro ohřev vzduchu s obsahem vláknitých, organických, popřípadě agresivních příměsí. Musí být vždy zařazen do potrubní sítě s nuceným. Naše ohřívače poskytují vysoký tepelný výkon. Mohou být použity pro dokonalé sušení budov a pro obecné použití vytápění v komerčních a průmyslových objektech.


Potrubní elektrické ohřívače vzduchu MQU s vestavěnou regulací, včetně sledování průtoku vzduchu. Modely ohřívačů MQU s vestavěným elektronickým sledováním průtoku vzduchu zjednod. Elektrický kalorifer KALORMAX WAT.


Domácí elektrické ohřívače s ventilátorem jsou určené pro vytápění uzavřených prostorů v domácnosti, přičemž jsou vybavené termostatem zabraňujícím přehřátí zařízení a přepínačem výkonu. Nepotřebují žádnou drahou odbornou instalaci - stačí je zapojit do zásuvky a zapnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky