úterý 13. prosince 2016

Plynový kotel dakon dua návod

Tato stránka používá cookies z důvodu správné funkčnosti stránek, dále pro usnadnění vaší práce a statistické účely. Pokud souhlasíte s tímto použitím cookies, klikněte prosím na Ano, souhlasím. Máte doma jeden z našich kotlů na pevná paliva nebo elektrokotlů Dakon? Přečtěte si návod k instalaci a údržbě. Ovládání je jednoduché.


Plynové nástěnné kotle s označení DUA, byly vyráběny ve třech verzích, a to kotel pouze na vytápění DUA 230RT, RK, kotel s průtokovým ohřevem teplé vody DUA 230CK, CT a jako kotel s vestavěným smaltovaným zásobníkem DUA 28BK, BT.

Výrobce si vyhrazuje právo provedení konstruk čních zm ěn kotle a zm ěn v této servisní příru čce. Pacient má přesně stejné příznaky, o kterých plyne i diskuze viz výše. Proběhla výměna desky elektroniky 2x, jednou se měnila i zapalovací deska, ani výměna čerpadla a teploměru nás neminula. Při poslední návštěvě technika byla. Kvalitní kotle od výrobce Dakon za příznivé ceny!


Přesvědčte se sami a prozkoumejte naší pestrou nabídku. Prodej náhradních dílů ke kotlům zančky Unical. V návodu jsem nenašel řešení této situace bez nutného zásahu servisu.

Další výsledky z webu forum. Dùkladným prostudováním návodu k obsluze získáte informace o. DAKON DUA 24CK posts 13. DUA C, DUA D - návod k instalaci.


Měl jsem podobný problém, kotel dakon 32kW, výkon snížen servisním technikem na. DUA PLUS - návod k instalaci. Dakon dua ck nechce mi naskočit a svítí na něm. Kotel funguje tímto styleráno, když kotel zapne.


Příprava dopouštěcí hadice a dopouštění vody do systému. This feature is not available right now. Please try again later. KW RK je bez ohřevu TUV s možností připojení externího zásobníku TUV.


Zapínání a vypínání je pomocí přívodu do zásuvky. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W, Ohřev užitkové vody, 0. W, l, kg Kombinované kotle s průtokovým ohřevem TV v deskovém výměníku, plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, možnost ekvitermní eBus regulace řady set Thermolink, 7l expanzní nádoba.


Odhořívací způsob spalování paliva umožňuje dosáhnout nízkých hodnot emisí, vysoké účinnosti spalování a jednoduché regulace výkonu.

Skladem náhradní díly pro plynové kotle s označení Dakon. Nabízím kotel na tuhá paliva značky dakon DOR F včetně příslušenství. Kotel byl používán 3roky pro víkendové temperování nemovitosti. Faktura a návod je součástí. Na kotel nikdo nesahal, takže vylučuji problém s obsluhou.


Ve chvíli, kdy má kotel začít hořet (tzn. když sepne prostorový termostat nebo když chci pustit teplou vodu), tak pouze začnou jiskřit zapalovací elektrody a. Dobrý den, mám plynový kotel Ferroli New Elite 60F24. Kotel nehlásí žádnou závadu, ohřívá vodu ale nehřeje do radiátorů. Pokojový termostat (se zdá) také funguje - opět, nehlásí žádnou chybu a standardně signalizuje všechny funkce.


Jen kotel po zapnutí topení na termistatu nereaguje. Originální náhradní díl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky