pátek 9. prosince 2016

Dakon kp pyro

Existují-li v provedení jednotlivých typ ů rozdíly, jsou zde výslovně uvedeny. Provozní podmínky Požadavek na provozní podmínky Provozní podmínky, které jsou uvedeny v tab. Při jeho vývoji jsme využili dlouholeté zkušenosti s výrobou kotlů na tuhá paliva, proto nyní nabízíme výjimečně kvalitní pyrolytický kotel s dokonalým. Použité symboly Výstražné pokyny Signální výrazy na začátku výstražného upozornění označují druh a závažnost následků, které mohou nastat, nebudou-li dodržena opatření k odvrácení nebezpečí.


Ocelové teplovodní kotle DAKON pro pyrolytické spalování suchého dřeva.

Kotel je podle vládního nařízení č. KP PYRO F - Řídicí jednotka - návod k obsluze. KS R, C, B - návod k instalac. Dakon PYRO KP najdete a porovnáte na Srovnanicen. KP Pyro - návod k montáži obsluze a údržbě.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Nově přehlednější a rychlejší.

Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Dakon KP PYRO najdete a porovnáte na Srovnanicen. V katalogu nemáme podrobnější informace o dakon pyro kp f. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Pyrolytické spaľovanie v podtlakovej komore so špeciálnou keramickou tryskou zaručuje ekonomickú a ekologickú prevádzku s vysokou účinnosťou až.


Drevoplyn vyvinutý v zásobníku paliva prechádza keramickou tryskou a horí v spaľovacej komore. Dřevozplyňující ocelový kotel DAKON KP PYRO 8-kW. Předepsaným palivem je dřevo a dřevní odpad.


CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kotly sú konštruované pre spaľovanie drevených polien do maximálnej vlhkosti , ďalej drevených štepov a drevených brikiet v kombinácii s kusovým drevom. Ocelový teplovodní kotel pro pyrolytické (splynovací) spalování suchého dřeva. Pokud si nevíte rady s výběrem, nebo si potřebujete ověřit kompatibilitu s Vaším kotlem, obraťte se na nás.


Zakoupil jsem jiný typ.

Описание: Котел dakon kp pyro 8-kw Стоманени котли за гореща вода dakon kp pyro за пиролитично изгаряне на сухо дърво. Отоплителна мощност kW. Висока ефективност до. Imagine cu caracter informativ Pret per BUC.


Nu exista nici un comentariu inca. Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii. Kotle jsou konstruovány pro spalování dřevěných polen do maximální vlhkosti , dále dřevěných štěpů a dřevěných briket v kombinaci s kusovým dřevem. Zde naleznete informace o produktu Bosch Termotechnika s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky