středa 7. prosince 2016

Plynové topení trumatic

U běžných typů do karavanů jsou manuální s piezo zapalovačem nebo poloautomatické s elektronickým zapalováním na tužkové baterie. Nezávislá plynová topení TRUMA se vyznačují supertichým bezúdržbovým provozem a minimálním zatížením baterie. Topení TRUMATIC E pracují spolehlivě a lze je vždy provozovat i při velkém mrazu (do -35°C).


Propan-butan shoří čistě, beze zbytků. Nevznikají tedy žádné údržbou podmínitelné náklady a doby odstávky. Vhodné pro obytné vozy i karavany.

Topení je v karavanu prvkem zásadně zvyšujícím komfort použití. V této kategorii nabízíme samotná topení , veškeré příslušenství pro topení i doplňky , které jen pro vyhřívání prostoru karavanu můžete potřebovat. Součástí topení je termostat a existuje možnost dokoupit k němu přídavný rozfuk teplého vzduchu pro ještě větší komfort. Prodáváme i další příslušenství jako filtry, kryty a součástky.


Provádíme i opravy topení do karavanů a zajistíme vám náhradní díly. Ideální řešení pro malé karavany. Rychlý ohřev, nízká cena, kompaktní rozměry, flexibilní montáž. Od plynové lahve začíná regulátor, za regulátorem je hadice, která spojuje regulátor a ocelové plynové vedení.


Ocelové vedení vede až k topení.

Po cestě je přerušeno rychlouzavíracím ventilem, který je po ruce pro případ problému, může být i za dvířky. Rozlišujeme levé a pravé provedení. Levé má výfuk na pravé straně a ovládání na levé, pravé provedení potom má výfuk nalevo a ovládaní vpravo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Topeni je konstruovano pro karavany ktere stoji pevne v kempech. Hlavni duvod je ten ze topeni nesmi byt pouzito za jizdy kvuli bezpecnosti. Dale nema integrovany ventilator a zadnou regulacni elektroniku ktera by udrzovala stalou teplotu. Plnoautomatické plynové topení s elektronickým ovládáním s termostatem a ventilátorem.


Dnes stacionární plynové kotle najdou své uplatnění ve velkých kotelnách a pro běžné domácnosti se převážně používají kotle plynové -závěsné. Karavan Chateau Calista 4C. V našem Truck servisu nabízíme naším zákazníkům také prodej vozidel.


Plynové topení trumatic s rozfukem po karavanu. Má poškozené zadní okno a okno u kuchyně, při prodeji bude opraveno, ale. Civilní bezpečnostní služba, nezávislá topení do aut, pneuservis, autoservis. Plynová topidla MORA jsou totiž opatřena systémem automatické regulace.


Tato topidla jsou určena pro vytápění jak obytných místností, tak i nebytových prostor, skladů, dílen atd. Trumatic s elektrickou ventilací.

Důvod prodeje rekonstrukce a přechod na jiný druh vytápění. K dispozici kusy Součástí držáky na zeď a kouřovod pro napojení do komína Uvedená cena je za jeden kus. Dostupné ve dvou variantách, a to buďto s automatickým zapalováním, a nebo manuálním piezzo zapalováním. Prodám použitý ohřívač vzduchu italského výrobce ROBUR model CALDARIA UNO SUPER PRO určených především do provozů se zvýšným požárním nebezpečím jako jsou např.


Jedná se pouze o topení bez krytu a příslušenství. Výbavený je lednicí v trojkombinaci s velkým mrazákem, tříplotýnkový sporák a dřez, el. Velké Hekki okno uprostře šatní skříň,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky