pátek 30. prosince 2016

Kotle na dřevo viadrus

Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo , dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Automatický kotel na tuhá paliva VIADRUS A0C-LP. Je určen k úspornému a ekologickému vytápění s minimálními nároky na obsluhu kotle a možností ovládání přes internet. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami.


Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Viadrus Hercules, Lignator a Hefaistos, Woodpell kotle na tuhé palivo, drevo.

Svojim komfortom ovládania a regulácie dosahujú jednoduchosti plynových kotlov. Kotle mají velkou výhodu v tom, že jsou jednoduše a pohodlně. Tradiční kotle na tuhá paliva se uplatní především tam, kde jsou požadovány nízké pořizovací i provozní náklady. Ke kotlům VIADRUS Hercules Edoporučujeme instalovat litinové radiátory z důvodů jejich příznivých hydraulických ztrát a schopnosti akumulace tepla.


Instalace těchto radiátorů vám umožní snížit náklady na vytápění. VIADRUS UEconomy je možno s výhodou použít jako náhradu dosluhujících kotlů na tuhá paliva ve starších „samotížných” topných systémech. Zároveň splňuje pro palivo dřevo i náročné podmínky německé emisní normy BIMSCH V2. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na našich stránkách jsou kotle na tuhá paliva rozděleny na kotle s ručním přikládáním a na automatické kotle. Zplynovací kotle VIADRUS - Na tuhá paliva: dřevo , uhlí, pelety. V této kategorii naleznete úsporné zplynovací kotle na dřevo tradičních a osvědčených značek Atmos, Viadrus , Verner nebo Dakon, ale také kombinované kotle s vysokou účinností, které mají speciální hořák, který umožňuje topit kromě kusového dřeva i čím dál oblíbenějšími dřevěnými peletami.


Kotle se zásadně liší tím, co dokáží spalovat. Kotel na dřevo , pelety nebo uhlí? Existují varianty jako je kotel na černé a hnědé uhlí, kotle na klasické dřevo , nebo kotle na odpadový materiál v podobě pelet. Moderní variantu představuje kombinovaný kotel na tuhá paliva, který dokáže kombinovat více tuhých paliv. Kotle na dřevo pojmou kusové dřevo až do délky centimetrů, dále pak štípané dříví, dřevoštěpku, pelety nebo dřevěné brikety.


Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo. I tak vychází cena za kWh vyrobenou v kotli na dřevo o něco levněji, než když topíte plynem. Výhodou kotle na dřevo je také nezávislost na tom, zda někdo plyn pustil nebo elektřinu pustil nebo rapidně zdražil. Ideální situací pro to, zda je pro vás kotel na dřevo výhodný nebo ne je přístup k palivovému dřevu. Kotly na pevné palivo kdykoliv vyhoví požadavku na efektivní a hospodárné vytápění.


Může sloužit jako přídavné nebo samostatné vytápění, se štěpkou nebo dřevěnými peletami - ATMOS připravil ucelený program pro vytápění dřevem, pro který se můžete vždy spolehlivě rozhodnout. Kotle na tuhé palivo, dřevo , uhlí, pelety a zplyňovací kotle. Oceloplechový kotel na hnědé uhlí a dřevní pelety, automatický podavač paliva. Zařazen do Kotlíkových dotací, splňuje EKODESIGN.


Kotle na ručné prikladanie, tu je samozrejmé, že sa ráta s prikladaním paliva od užívateľa.

Druhým druhom sú kotle s automatickou prevádzkou. Ale nie len tieto nájdete na stránke spoločnosti Viadrus. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky