úterý 12. července 2016

Elektrický kotol

Ekologické vykurovanie s vysokou účinnosťou. Kombinácia malých rozmerov, spoľahlivosti, bezhlučného vykurovania, kvalitného spracovania a ľahkej prevádzky robí z elektrických kotlov ATTACK vynikajúcu alternatívu v priestoroch, kde nie sú iné možnosti vykurovania. Hodnotenie produktu:.


Bežná cena 89€ 85€ 71€ bez DPH 85€ 7150. Oproti modelu Ray 6KE je tento model vybavený výkonom až kW. Závesný elektrický kotol Protherm Ray 28KE je vylepšená verzia vyššie spomínaného kotla. Jeho výkon sa postupne spína pri spínaní a vypínaní špirál a taktiež jeho maximálka sa dá obmedziť na požadovanú hodnotu. Disponuje plnou škálou bezpečnostných prvkov.


Kotol má závesné prevedenie s možnosťou prípravy teplej vody v externom zásobníku. Ovládací panel umožňuje zobrazovanie okamžitých hodnôt či už. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Elektrický kotol

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Přímotopný elektrický kotel má téměř bezobslužný a bezhlučný provoz a jeho výhodou je okamžitý výkon. Nevýhodou vyšší spotřeba elektřiny na vytápění.


Elektrokotel se zásobníkem. Kotol Electric Easy sa ovláda veľmi jednoducho a nemusíte sa obávať zložitých nastavovaní. Zabudovaný LCD displej vám spríjemní ovládanie a zobrazí vám všetky potrebné informácie, ktoré potrebujete vedieť, aj s indikáciou porúch, ktoré systém diagnostikuje. Ku kotlu Protherm Raja je možné pripojenie zásobníka, či bojlera na ohrev vody TÚV.


Elektrický kotol

Nový elektrický kotol na vykurovanie Protherm RAY v štýle plynových závesných kotlov s mikroprocesorovým riadením s jednoduchým a prehľadným ovládaním. Kotol obsahuje všetky bezpečnostné prvky, ako. Velice podobná je i regulace elektrického kotle. Závěsný elektrický kotel značky Protherm Ray 12KE je ideálním pomocníkem k vytápění každé domácnosti užívající teplovodný systém s oběhem vody. Nejčastěji v bytech, menších domech nebo jako přídavné zařízení při dotápění v přechodných ročních obdobích.


Vždy môže nastať moment, kedy sa objaví chybové hlásenie. Určite to poznáte aj vy. Na displeji začnú blikať neznáme čísla, nedajbože, aj v kombinácií s písmenami. Nemáte číslo na servis a ak hej, tak nedvíhajú?


Elektrický kotol

Veľmi podobná je aj regulácia elektrického kotla. Nové plynové kotle ponúkame už len kondenzačné a pri výmene starého kotla, vám technik odporučí nový kondenzačný kotol. Nevyžaduje zložitú údržbu a ľahko sa reguluje. Má menšie rozmery ako iné druhy kotlov. Základná cena s DPH 92€ 78€.


Proč používat elektrokotle? Přímotopné elektrokotle, neboli kotle na elektrickou energii, jsou v posledních letech stále oblíbenější. Lidé si je pořízují pro vytápění rekreačních objektů, firem i rodinných domů a dalších objektů, nejen v místech, kde není přístup k plynu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky