čtvrtek 7. července 2016

Rojek kotle

Kotle , ROJEK Dřevoobráběcí stroje. Kotlíkových dotací“ Celkem typů kotlů ROJEK splňuje nejpřísnější normu EKODESIGN pro 3. Dotované české kotle ROJEK. Celkem typů dotovaných kotlů ROJEK originální kontrukce, se kterými vytápíte levně a ekologicky. Interaktivní formulář Protokolu o kontrole ROJEK ke stažení zde.


Rojek kotle

Seznam osob způsobilých pro kotle ROJEK ke stažení zde. Pozor na možné neplatné kontroly kotlů – jak nenaletět podvodníkům a jak vybrat správného kontrolora naleznete zde. Automatické i ruční kotle na tuhá paliva. Zplynovací kotle ROJEK KTP jsou určeny ke spalování hnědého uhlí velikosti Kostka. Dalším možným alternativním palivem je palivové dřevo, krátké kusové dřevo, čerstvé piliny, vlhčí štěpky i ostatní vlhčí biomasa, dřevěné nebo hnědouhelné brikety a černé uhlí (Kostka).


Firma ROJEK je do odvolání pro maloobchod uzavřena. Zboží nebo náhradní díly je možné objednat přes e-mail, e-shop nebo telefonicky. Dodání zboží bude balíkem České pošty. Na žádost České pošty Vás informujeme o možnosti platit doběrečné kartou přímo doručovateli. Pyrolytické kotle PK jsou s vrchním přikládáním.


Doplňková služba ke kotlům ROJEK : Roční prohlídka Povinná kontrola technického stavu spalovacích stacionárních zdrojů dle zákona č. Rojek KTP je splynovací kotel na tuhá paliva. Nyní vám představíme kotle s automatickým přikládáním ROJEK TKA a TKA BIO. V naší nabídce naleznete širokou škálu automatických kotlů na uhlí a pelety.


Nabízíme montáž dotačních kotlů jejich uvedení do provozu a záruční a pozáruční servis. Internetový obcho dovoz pre celé Slovenko - Splyňovacie kotle , kotly Rojek na drevo a tuhé palivo. Rojek ,Dřevoobráběcí stroje,E-shop,Rojekstroje, Srovnávací a tloušťkovací frézka MSP 4EURO - EDICE Konstrukce stroje disponuje komfortním vedením obrobku na masívních litinových stolech s vysokou tuhostí a přesností.


Emisní třída ekodesing. Servis revize a uvedení do provozu. Možnost včetně spuštění a zapojení. Standardně je na kotli regulační jednotka ST 4zPID , která ovládá samostatný kotel, směšovací okuh a čerpadlo kotlového okruhu. Nový regulátor ROJEK ST- 4zPID je určen pro automatické kotle ústředního vytápění se šnekovým podavačem paliva.


Arogance s jakou jedná servisní partner jsem se nesetkal. Firma dle seznamu partnerů co kotel montoval je zcela nekompetentní. Když se zeptáte jiného partnera radí jen tomu, komu kotel montoval.


Rojek kotle

Udělal jsem chybu, že jsem šel do této značky kotle. Teplovodní kotel na tuhá paliva (s dochlazovací smyčkou). Jmenovitý výkon kotle kW. Prajem Vám pekný zvyšok dňa.


Kdo provede kontrolu kotle ? Kontrolu je oprávněna provádět jen osoba, která je proškolena výrobcem kotle a je držitelem oprávnění k jeho instalaci, provozu a údržbě. Jak zjistím, jaký je příkon mého kotle ? Výkon kotle bývá uveden na výrobním štítku v kW, u starších kotlů v ccal. Regulátory pro kotle s podavačem se používají z důvodu, aby bylo zajíštěno optimální spalovaní paliva. Pokud již výrobní štítek na.


Tyto regulátory řídí práci ventilátoru, podavače a čerpadel. Kvalitní regulátor a dobře nastavené provozní parametry dokážou ušetřit několik desítek procent paliva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky