úterý 26. července 2016

Viadrus 32

Ukázka kotle po přikládce uhlí. The design of the fire box allows burning of fuel with natural draught of flue gases without a draught fan. The boiler is supplied with three different sections volume. Hercules Uje pirolitički, lijevano-željezni kotao na kruta goriva s dizajnom za ručno punjenje za ekološko gorenje drveta, kamenog ugljena, mrkog ugljena i briketa od kamenog ugljena. Firma VIADRUS zastrzega sobie prawo wprowadzania zmian.


Materiały fotograficzne nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego i mają charakter wyłącznie informacyjny i poglądowy.

Wygląd produktów prezentowanych na stronach może różnić sie od wyglądu rzeczywistego. Wyposażenie dostarczanych urządzeń jest opisane w. VIADRUS P7C is a pyrolytic low-pressure cast-iron boiler designed for burning of fire wood. The characteristic feature of the VIADRUS P7C boiler is high combustion efficiency and low flue gas temperature. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami.


Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Zde máte jedinečnou možnost na jednom místě online nakoupit výrobky Viadrus za akční nebo výprodejové ceny přímo z výrobního závodu. Bude se jednat zejména o kotle na tuhá paliva a plynové kotle.

Dále pak litinové radiátory v moderním i retro designu. Kotel Hercules Uje litinový zplyňovací kotel s ručním přikládáním, řadí se do skupiny kotlů na tuhá paliva. Tento kotel Hercules Uje určený k ekologickému spalování kusového dřeva a uhlí.


Konstrukční provedení spalovací komory umožňuje spalování paliva. Centrala termica VIADRUS magazine, preturi, oferte. Viadrus Uima veliko ložište i namijenjen za koks, tvrdi ugljen i drvo. Kotao je namijenjen za ekonomičn.


Viadrus UD je općenamjenski kotao za povoljno grijanje za stambene kuće. VIADRUS HERCULES U , čl Litinový zplyňovací kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním, určený k ekologickému spalování kusového dřeva a uhlí. Integracija kotla s hranilnikom toplote izpolnjuje EN zahteve, ki veljajo za kotle na trda goriva in omogoča varno in varčno ogrevanje objekta.


Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Automatický kotel na tuhá paliva VIADRUS A0C-LP Automatický kotel na dřevní pelety. Je určen k úspornému a ekologickému vytápění s minimálními nároky na obsluhu kotle a možností ovládání přes interne.


Tento kotel se řadí do kotlů s velmi ekologickým provozem, protože splňuje nejpřísnější emisní třídu pro spalování kusového dřeva a uhlí. Kotel výrobce označuje za zplyňovací, ovšem musíme podotknout, že spaliny jsou z kotle odváděny přirozeným odtahem bez ventilátoru, takže označení „zplyňovací“ je tedy poměrně diskutabilní. W (Zplynovací kotle na uhlí a dřevo) - Zplyňovací litinový kotel Hercules ULitinový zplyňovací kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním k ekologickému spalování černého uhlí a hnědého uhlí.

VIADRUS Kje moderní nástěnný kondenzační kotel pro vytápění a ohřev teplé vody ve vestavěném litrovém zásobníku. Kotel je osazen siluminovým výměníkem a řídící elektronikou Siemens LMS. Vásárlás: VIADRUS kazán boltok, VIADRUS kazán árak összehasonlítása. Akciós VIADRUS kazán áruházak, VIADRUS kazán vásárlói vélemények.


Gyors gázkazán, elektromos kazán, kombi kazán összehasonlítás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky