středa 27. července 2016

Automatický hořák na uhlí

Automatický hořák na uhlí

Nyní můžete tento na obsluhu jednoduchý kotel rozšížit o automatický hořák na pelety, který z kotle udělá kombinovaný kotel na hnědé uhlí , kusové dřevo, nebo dřevní pelety. Dnes se na trhu objevuje široká škála hořáků ať už pro přestavbu stávajících kotlů nebo v nových automatických kotlích pro spalování různých materiálů - hnědé uhlí , černé uhlí , dřevěné pelety, rostlinné pelety, štěpka, piliny, hobliny, obilí a další materiály s granulací do cm. Univerzální hořák lze instalovat do všech vyráběných litinových a plechových kotlů na tuhá paliva. Ochranné čidlo na šneku při zaznamenání teploty nad 92°C vypne ventilátor na nulovou hodnotu.


Ovládání čerpadel automatického kotle na uhlí. Nerezový hořák na spalování pelet s manuálním čištěním. Konstrukčně jednoduchý a spolehlivý hořák na dřevní pelety o výkonu 6–kW s manuálním čištěním. Má automatické řízení provozu (tj. zapálení a vyhasnutí) s vlastní diagnostikou chyb.


BIOHEAT pracuje na principu řízené dodávky paliva. Kotle na uhlí a pelety MultiBio pracují automaticky v celém rozsahu výkonů - včetně rychlého automatického zapálení, které nezabere více než - minut a na plném výkonu je kotel do minut od zapálení. Prodám automatický kotel na černé nebo hnědé uhlí ořech nebo dřevní pelety se šnekovým podavačem a retortovým hořákem.


Kotel je plně funkční, ale hodí se vyměnit retortový věnec a pastorek, po sezóná. To znamená, že při spálení menšího množství paliva získáváte více tepla. Jen pro srovnání, starší kotle na uhlí dosahují účinnosti kolem až procent. Používaný hořák na pelety pro kotle D14P, D15P, D20P, D21P, D25P ATMOS A- výkon - kW.


Tento hořák spolu se sekundárním systémem přívodem vzduchu je chráněn patentovým právem. Vyskytuje se v kotli: Defro ECO UNI Defro ECO DUO UNI. Potřebujete poradit s objednáním? Hořák se skládá ze spalovacího. Nabízíme univerzální hořáky na uhlí a všechny druhy pelet.


Přestavba kotle na automatický. Tyto kotle mají taky speciálně zvolený hořák pro tento model. Nejlevnější automatický kotel na uhlí a dřevo v 5. Retortový hořák , pojistný ventil před účinky zpětného zážehu.


Automatický podavač pevného paliva APPS Uni. Model Bpatří k nejmenším kotlům na uhlí na českém trhu. Litinový hořák zajišťuje dlouhou životnost a vysokou účinnost spalování. Minimální půdorysné rozměry umožňují kotel využít v malých kotelnách, kde bývá problém s prostorem. Jestliže ještě před několika lety ničilo ovzduší kouř z uhelných kotlů, tak dnes je to velmi čisté vytápění.


Automatický hořák na uhlí

Základem všeho je účinnost kotle, která oproti klasickému kotli, který má cca účinnost. V další fázi se firma zaměřila na vývoj cenově dostupnějšího automatického kotle. Tyto automatické kotle na uhlí s označením EkoScroll EKONOMIC byly zařazeny do 4. Jedná se o výkonovou řadu 2 3 a kW. Dalším produktem je automatický kotel na pelety BETA.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zvýšíte mnohonásobně účinnost kotle a zautomatizujete přikládání a řízení teploty.


Lze napojit na pokojový thermostat. Regulátor může pracovat v těchto režimech: automatický , manuálně a takzvaně k udržování (útlum). Kombinovaný teplovodní automatický kotel na uhlí nebo biomasu (pelety), na dotace: Regulovatelný výkon – kW.


Nabízejí různé polovičaté cesty, které by jeho spalování zachovaly co nejdéle. Do uhlí zasuňte zapálený plynový hořák - Ponechte hořet, dokud se oheň nerozšíří (to může trvat i - minut) - Zapněte vzduch na malou hodnotu - například - Sledujte rozšiřování ohně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky