pondělí 25. července 2016

Giacomini r910

R910-U DADO ball valve, female-female connections. R9- Red lever DADO ball valve, with female-female. Posouzení pro styk s pit. R9Valvola a sfera, attacchi F-F, maniglia a leva, passaggio totale, sfera Dado. Valvola con sfera DADO, in ottone nichelato, con attacchi femmina-femmina.


Giacomini r910

A je jedním z předních světových výrobců mosazných topenářských armatur. This pamphlet is merely for information purposes. Tento prospekt má informatívnu hodnotu.


Firma Giacomini si vyhradzje právo kedykoľvek a bez predchádzajúcich upozornení previesť zmeny na tu uvedený. Takové jsou například kohouty R95 a R951. Základní řada kulových kohoutů je R250D. Kulové kohouty typů R9, R91 R91 R91 R9a R919.


Giacomini r910

Free Shipping Available. Check Out Giacomini R460x0on eBay. Fill Your Cart With Color today! Závitový zpětný ventil mosaz. Vaše cena (s DPH) Skladem. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Giacomini is a global manufacturer of underfloor and ceiling heating and cooling systems for measuring heat and water and gas regulation. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Giacomini r910

GIACOMINI R9R910X0najdete a porovnáte na Srovnanicen. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Acceseaza site-ul si vezi ce Reduceri de pret ti-am pregatit.


Preturi si oferte Robineti sferici de apa. Produse de cea mai buna calitate. Sfaturi de specialitate si comenzi online pentru Robineti sferici de apa si Armaturi. Viziteaza subcategoriile de mai jos pentru a gasi produsele dorite sau apeleaza la un consultant Calor pentru a te ajuta cu sfaturi de specialitate despre Robineti sferici de apa. Kogelkraan met vierkante kogel ∙ volle doorlaat ∙ inwendige schroefdraad x inwendige schroefdraad ∙ bediening door rode hendel, beveiligd door hologram ∙ vervaardigd uit messing ∙ vernikkeld.


C Potřebujete poradit s objednávkou? Pro rozvody vody, vzduchu a neagresivních kapalin a plynů. Giacomini R9Kulový kohout plnoprůtokový na vodu a plyn, niklovaný, vnitřní závity (těžká řada) Kulový kohout a patentovanou koulí DADO s vnitřními závity. Nový guľový kohút R9je výsledkom dlhodobého vývoja a náročných prevádzkových skúšok.


Máte zájem dostávat nejnovější produkty přímo na Váš e-mail? TAM(ÐKEHHb1ñ COK)O COOTBETCTBHJ,I rlpenc. BHTenbCTBAKuuoHepHoro 06tuecTBa CTI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky