čtvrtek 14. července 2016

Spirála tepelné čerpadlo

Každému, kdo si pořídí tepelné čerpadlo , přidělí rozvodné společnosti velmi výhodnou dvoutarifní sazbu dodávky elektrické energie. Tato úspora se nevztahuje jen na tepelná čerpadla, ale i na celé domácnosti. Tepelné čerpadlo je energetické zařízení, které je schopné.


Připravili jsme ukázky několika instalací tepelných čerpadel Spirála (dále TČ). Kvalitou vyhoví téměř každá voda.

Tato čerpadla jsou uzpůsobená k odběru tepla přímo ze zdrojové vody. Bezúdržbová tepelná čerpadla SPIRÁLA voda-voda Výrobce tepelných čerpadel Spirála voda-voda s nejmenší spotřebou vody, ekologickým a bezpečným provozem. Jsme český výrobce a do TČ Spirála vyrábíme výparník, umožňující odebírat teplo z. Tato tepelná energie je k dispozici zcela zdarma, a tak šetř. Podívejte se, jak probíhá v rámci kotlíkových dotací výměna uhelného kotle za tepelné čerpadlo IVT AIR X 130.


Výměna uhelného kotle za tepelné čerpadlo IVT AIR X. Na nich je vidět, že pořízení tepelného čerpadla není žádná věda, připojení může být velice jednoduché a provozní náklady jsou opravdu nízké.

Tepelná čerpadla Vaillant využívají v podstatě nevyčerpatelné zdroje ze vzduchu, země nebo vody. Vyplývá to z Výsledků statistického zjišťování Ministerstva průmyslu a obchodu. S potěšením můžeme konstatovat, že každé třetí tepelné čerpadlo voda-voda instalované v Čechách je kulaté s nápisem SPIRÁLA.


Pro tento systém je přírodním zdrojem voda. Nejlépe podzemní, někdy povrchová. Je to bomba, která nemá u nás v Česku asi konkurenci. Při včerejší venkovní teplotě -18°st. C neklesla teplota v místnostech pod nastavenou teplotu st.


Díky za vynikající výrobek. Vyrábíme tepelná čerpadla SPIRÁLA voda-voda uzpůsobená k odběru tepla přímo ze zdrojové vody. TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno. Pokud je tepelné čerpadlo použito pro vytápění moderního, dobře zatepleného domu, budou energetické úspory ještě větši.


Ten je srdcem tepelného čerpadla a díky tomu můžeme nabídnout vysoký výkon (o 7- vyšší výkon oproti jiným typům kompresorů) a dlouhou životnost. Na kvalitě a výkonu si zakládáme. Jak tepelné čerpadlo pracuje?

Průvodce výběrem tepelného čerpadla. Stačí dvě minuty a dozvíte se, jaké tepelné čerpadlo je pro váš dům nejvhodnější. Máte-li zájem o cenovou kalkulaci, zadejte po výpočtu svůj kontakt a my vám jí co nejdříve zašleme. Po výměně tepelného čerpadla vzduch-voda za tepelné čerpadlo SPIRÁLA WWvoda-voda pracuje vytápění k plné spokojenosti uživatelů.


Od seřízení při spouštění se neprojevila jediná chyba, tepelné čerpadlo pracuje bez údržby a obsluha spočívá v nastavení teploty na pokojovém termostatu. Poté co jsem začal používat tepelné čerpadlo SPIRÁLA , klesly mé náklady na energii prokazatelně o. Podle výsledků statistického zjišťování Ministerstva průmyslu a obchodu ČR bylo v posledních letech každé druhé instalované tepelné čerpadlo voda-voda TČ Spirála. Prahy dotuje pořízení tepelného čerpadla Spirála. Dotaci na TČ je možné dostat i při výměně za ekologický zdroj topení a dokonce na pořízení TČ do novostavby. Pracuje bez filtrace, údržby a servisních prohlídek.


COP øxV - x 15cm. Ohřev vody pomocí tepelného čerpadla aroSTOR je možný i tehdy, kdy vnější teplota klesne na -7°C. Využívá energii z obnovitelného zdroje tepla, což je nejen vysoce efektivní, ale i spolehlivé řešení. Proto u tepelných čerpadel platí že rozdíl teplot by měl být nízký == nízkoteplotní topení, vysoká teplota nízkopotencionálního tepla, Naopak teplota. Při rekonstrukci RD jsem se rozhodl taky pro tepelné čerpadlo , vybral jsem si čerpadlo Daikin Altherma.


Důvodů bylo několik - parametry, obsluha, ekologičnost. Po letech topení uhlím a dřívím jsem toho už měl fakt plné brejle. Navíc jsem si zažádal o kotlíkovou dotaci, která se na tento typ vztahuje a při vyřízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky