úterý 26. července 2016

Automatický důlčík

Automatický důlčík pro ražbu bez kladiva. Ruční pružinový důlčík je určen pro stejnoměrné ruční značkování bez kladiva. Umožňuje rychlou výměnu znaku.


Lze použít gravírovaná razidla, písmena, číslice. Je možné na něm změnit znak, nastavit sílu úderu a má spoustu dalších předností. Důlčík automatický 130mm S automatickým důlčíkem nebudete potřebovat kladivo.

Mnoho klientů využívá před nákupem reference o zboží i obchodu ze zbožového srovnávače Heuréka. How Do You Get From the Idea of Data Monetization to Actually Selling Your Data? Download Our eBook to Help You Start Selling Data And Increasing Your Revenue Today. Nejširší nabídka zámků, cylindrických vložek, kování a zabezpečovacích systémů v ČR. Použití automatického důlčíku nevyžaduje kladivo, stačí pouze zatlačit na horní část a pružinový mechanizmus udeří na hrot a ten vytvoří důlek.


Síla úderů se dá nastavit otočením konce rukojeti. Nabízíme rýsovací jehly s ručkou z PVC nebo s karbidovým hrotem se sponou. Důlčík je plynule nastavitelný, má špičku ze speciální oceli a umožňuje práci s ním jen jednou rukou.

Vyniká vysokou životností. Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány. Důlčík odstraňuje používání kladiva a umožňuje stejnoměrné značkování. Prodej automatických důlčíků různých velikostí. Toto obchodní sdělení slouží pouze jako informativní charakter a týká se novinek, akčních produktů a slev na e-shopu.


Souhlas se poskytuje na dobu do odvolání souhlasu. Středící důlek je vytvořen pouhým stlačením rukojeti. Dílna uni-max - Přípravky, které by v dílně chybět neměly. V tomto díle nám Tomáš Krásensk.


Rýsovací jehla s karbidovým hrotem pro delší životnost a přesné značení na tvrdé materiály, jako jsou kalené oceli, sklo a keramika. V horní části rukojeti je umístěn permanentní magnet pro praktické použití v. Schachermayer verwendet Cookies, um die Webseite Ihren Bedürfnissen anzupassen. Um das Partnerportal nutzen zu können, müssen Sie diese Meldung akzeptieren.


Podívejte se na způsob, jak si důlčíkování usnadnit použitím automatického důlčíků. Přihlaste se k odběru newsletteru, chcete-li pravidelně dostávat informace o naší nabídce, nových výrobcích a akcích. NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ.


Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

You Want Digital Advertising? When it comes to digital advertising they are the best! PŘÍPRAVEK PROVÁDÍ ÚDER DÍKY PRUŽINĚ BEZ NUTNOSTI POUŽITÍ KLADIVA. Mezi hlavní výrobce sortimentu patří Zbirovia a. Pro práci jednou rukou.


Sílu úderu lze nastavit závitem. S chráničem rukou pro bezpečnou práci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky