středa 6. července 2016

Bazos radiatory

Kategória Radiátory - bazár. Vyberajte z 7inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Dom a záhrada - Radiatory bazár.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Ostatní - Radiatory bazar. Vybírejte z inzerátů.


Auto - Radiatory bazár. Reality - Radiatory inzercia. Radiatory nové značky buderus včetně konzol na uchycení, ventilů a zátek.

Stroje - Radiatory bazar. Nábytok - Radiator bazár. Najpredávanejšie radiátory Korado a Purmo so zárukou rokov vám dovezieme kamkoľvek na Slovensku.


Využite nášho sprievodcu pri výbere radiátorov. Pozemek není určen k zastavění, ale byl podán návrh na změnu územního plánu. Je možno zde umístit mobilní buňku. Elektro - Prodam hadici bazar.


Dovod predaja: majitelovi sa nepacila ich velkost. Predám zo zrušenej prevádzky interierové drevené kryty na radiátory,rôzne dĺžky. V rámci Slovenska možný dovoz,cena dopravy dohodou. Dům a zahrada inzerce, bazar zdarma - Inzerujte snadno a rychle na Bazoši - Prodam radiator.


Použité radiátory TYP 122VK. BUDERUS,junkers,VOGEL NOOT,DIA NORM,ZEHNDER,FIX. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Najväčší internetový veľkoobchod v oblasti DOM - BYT- ZÁHRADA - VYKUROVANIE. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů).

Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. Služby - Specialne radia inzercia. Na predaj ks hlinikovo-ocelovych radiátorov.


Radiatory boli demontovane vlani na jeseň ,z dôvodu prerábky komplet kúrenia. Je to kombinácia hliníka a ocele z čoho články sú hliníkové. Vyborna vyhrevnost a dlho držia akumulovane teplo!


Ideálne do nezateplenych domov a starších systémov kúrenia na t. CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky