pondělí 4. července 2016

Dezinfekční sprej do klimatizace

Jak dezinfekční sprej používat. Nastartujte váš automobil a zapněte klimatizaci na maximální výkon. Otevřete všechny ventilátory, a co je nejdůležitější - zapněte vnitřní cirkulaci vzduchu. Klimatizace pak nebude nasávat vzduch z venku, ale z interiéru automobilu.


Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního listu Firma : Würth, spol. Clean-Air čištění a dezinfekce klimatizace 400ml.

Je použitelný pro mobilní, nástěnné i jiné klimatizace. Spolehlivě odstraňuje choroboplodné zárodky, bakterie a plísně. Zabraňuje alergickým reakcím, které mohou být.


Vypněte motor a klimatizaci vozidla. Dezinfekční sprej Instrukce pro vozidlo: 1. Odstraňte kabinový filtr. Vystříkejte přibližně polovinu přímo do výparníku.


Vecamco D-5parfémovaný dezinfekční sprej do klimatizace , Blue Ocean.

Je ideální na hygienické ošetření klimatizačních zařízení. Skvělý proti plísním a nepříjemným pachům. AUTOLAND Čistič klimatizace , antibakteriální sprej , 4ml Čistící antibakteriální sprej pro čištění a dezinfekci všech typů klimatizací motorových vozidel. Zabíjí plísně i bakterie, zabraňuje tvorbě plísní a odstraňuje mastnotu a nečistoty.


Sprej AIRNET lze aplikovat pomocí rozprašovače přímo do kabiny klimatizace , odkud působí do celého okruhu chlazení. Ve druhém kroku stačí zapnout klimatizaci v uzavřeném autě na vnitřním okruhu a nechat min působit AIRPUR osvěžovač vzduchu. Dlouhodobý dezinfekční a čisticí účinek v „místě vzniku“ – Proniká i do. Speciální čistící prostředek k čištění a dezinfekci klimatizačních zařízení motorových. Prodám dezinfekční sprej na klimatizace ,použití např: při zápachu.


Pokud si nevíte rady s nepříjemným zápachem z klimatizace nebo chcete předcházet usazování nečistot, sáhněte po spreji WÜRTH. Tento speciální čistící sprej. V katalogu nemáme podrobnější informace o WURTH Sprej na klimatizace.


Do ventilace se během provozu dostává pyl, smog, viry a další nečistoty. Ty se usazují v potrubí ventilace a výměníku klimatizační jednotky, kde je vlhké prostředí, v kterém se množí bakterie a tvoří se plísně ohrožující zdraví řidiče a pasažérů. Jak odstranit bakterie, zápach a plísně z klimatizace. Přípravek má velice jednoduché použití.


Inzerát Dezinfekční sprej Retech na klimatizace v okrese Hlavní město Praha, cena 150Kč, od Johny na Sbazar.

Loctite Hygienický sprej ) Víceúčelový čistič klimatizací a dezinfekční prostředek Ideální produkt pro čištění a odstraňování zápachů interiérů automobilů včetně klimatizačních systémů. Popis: 300ml-pěnový včetně aplikační hadičky. COMPASS Dezinfekce klimatizace 200ml stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu.


Veškeré informace o produktu. Představujeme vám účinný a jednoduše použitelný přípravek pro čištění klimatizace a ostatních ventilačních systémů vašeho automobilu. TOP GOLD Deodorační antimikrobakteriální sprej do obuvi a na nohy 500ml Používá se k efektivnímu odstranění zápachu nohou a obuvi, napomáhá ochraně proti jejich napadení plísněmi, kvasinkami a bakteriemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky