úterý 19. července 2016

Parapetní klimatizace

Parapetní klimatizace

Parapetní klimatizace bývá ve výšce radiátorů. Vnitřní jednotka je nejčastěji umístěna ve výšce klasických radiátorů. Možná je montáž na stěnu nebo její částečné zapuštění do zdi. Snadno se instalují a udržují, a současně poskytují solidní komfort chlazení i vytápění.


Jsou vhodné pro malé, střední i velké projekty klimatizačních systémů. Díky svým rozměrům se bez problémů vejde pod okenní parapet. Vzhledem k nenápadnému umístění parapetní klimatizace nenaruší harmonické uspořádání ve vaší domácnosti.


Podstropně parapetní klimatizace. Venkovní jednotka je umístěna venku, vnitřní jednotka se umisťuje nejčasteji na místo radiátoru. K jednotkám se dá dokoupit dálkové ovládání kabelové, nebo IR. Jednotky jsou spolu propojeny měděným potrubím dle typu jednotky.


Váš odborný a spolehlivý partner na chlazení a vytápění. Tepelná čerpadla vzduch-vzduch prodej, montáž a servis do bytů i firem. Hlavní výhodou je nejen snadnější instalace oproti jednotlivým splitovým klimatizacím, ale i nižší pořizovací náklady a nižší spotřeba. Multi-split jednotky se dále dělí na nástěnné, parapetní , podstropní a kazetové.


Okenní klimatizace je v podstatě hybrid mezi splitovými a mobilními. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Klimatizační jednotka SPLIT. SPLIT se skládá z vnitřní a venkovní klimatizační jednotky, které jsou mezi sebou spojeny technologickým vedením (vnější a vnitřní jednotka jsou propojeny potrubím chladiva včetně kaučukové izolace a komunikačním kabelem). Jedná se o anglický výraz dělené klimatizační jednotky.


Tyto klimatizační jednotky musí být dle nařízení Evropského parlamentu a Rady EU č. Lorem ipsum dolor sit amet, sapien etiam, nunc amet dolor ac odio mauris justo. Luctus arcu, urna praesent at id quisque ac. Arcu massa vestibulum malesuada, integer vivamus elit eu mauris eu, cum eros quis aliquam nisl wisi.


Spodní výdech nabízí jedinečný efekt podlahového topení, o kterém jste snili a díky němuž budou vaše nohy stále v teple. Zapomeňte na studená chodidla a pěkně si užívejte. Do bytů, rodinných domů, na chaty a chalupy se nejčastěji používají dělené splitové, nebo multisplitové klimatizace , dále také mobilní klimatizace , které však jako levnější alternativa s sebou nesou, oproti klasickým pevným jednotkám, některé nevýhody. Ve spolupráci s designéry a se světovými profesionály jsou vyráběny vysoce kvalitní klimatizace , které jsou ale zároveň i líbívé.


LG klimatizace vyrábějí klimatizační jednotky od nejmenších, vhodných do bytů či rodinných domů. Z montáže klimatizace do bytu nemusíte mít žádné obavy. Provedeme odbornou instalaci od zakrytí nábytku až po finální úkli spuštění a zaškolení.


Jak taková montáž klimatizace probíhá, se dozvíte z našeho videa. Instalována byla multi-splitová klimatizace Toshiba se dvěma vnitřními a jednou venkovní jednotkou. Na všechny klimatizace Daikin poskytujeme let materiálovou záruku. Cenu včetně montáže vám rádi sdělíme. Pevné nástěnné, parapetní , stropní i mobilní.


Ze všech těchto typů můžete u nás. Společnost IMPROMAT KLIMA spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky