úterý 19. července 2016

Radiátory zehnder

Designové radiátory Zehnder přináší do našich domovů teplo a pohodu a zároveň mohou být zajímavým doplňkem v interiéru. Komfortní větrání s rekuperací tepla Řízené větrání je nezbytnou součástí dnešních novostaveb a mnohdy také budov po rekonstrukci. Compact, powerful and simple.


Its low height also makes it an aesthetic choice. Corner and special solutions are readily available. Available in almost any colour and finish from the Zehnder colour chart, plus many other colours besides.

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Zehnder Charleston je zcela výjimečným radiátorem klasické elegance v moderním provedení. Vysoce kvalitní zpracování, dostupný v mnoha variantách, design vhodný pro jakýkoliv interiér, ideální pro nízkoteplotní otopné soustavy.


Cast into the sturdy design that typifies the bathroom fittings of the early twentieth century, this radiator is a fine match in the interior that employs traditional themes and a. Sophisticated colours and the arrangement of the flat tubes provide maximum freedom of design — and expression of personality. ZEHNDER – znamená teplo.

V naší více než stoleté výrobní historii nás tato vášeň stále znovu inspirovala k inovacím radiátorů, udávající směr celého odvětví – jako např. Bytové radiátory Zehnder představují designová otopná tělesa pro individuální zařízení domu nebo bytu. Se širokým sortimentem barev, tvarů, rozměrů a funkcí jsou bytové radiátory Zehnder vhodné pro nejrůznější styly a možnosti zařízení bytu.


Umožňují osobité uspořádání prostoru dle individuálních. Koupelnové radiátory pro teplovodní a kombinovaný provoz. Designové koupelnové radiátory Zehnder Aura od švýcarského výrobce Zehnder představují spojení vysoké.


DIY plumbing made easy! Kúpeľňové radiátory Zehnder s možnosťou dvojitého vykurovania ponúkajú teplo a pohodlie v domácnosti aj počas letných mesiacov, keď sa centrálny vykurovací systém nepoužíva. Nájdite inšpiráciu v bohatých tvaroch, farbách a rozmeroch vo výrobkoch Zehnder , aby ste vytvorili kúpeľňu podľa vašej osobnosti. Nejvíce nás zaujaly elegantní designové radiátory značky. ELEKTRICKÉ RADIÁTORY PRO KOUPELNY.


Seznam produktů řazený podle aktuální popularity na trhu a vašeho výběru: Zehnder. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Radiátory značky Zehnder. Mají dlouhou životnost a mnoho dalších předností pro vytápění. Kombinují nejmodernější technologii s vysokým podílem sálavého tepla a dlouholeté.


Jejich elektrická verze je pak nejen reakcí na zpřísněné podmínky evropské legislativy, ale i přirozenou odezvou na nárůst objemu výstavby segmentu nízkoenergetických a pasivních domů.

Přináší výjimečnou variabilitu a ideální řešení pro nízkoteplotní otopné soustavy. Představují atraktivní řešení vytápění. V některých zemích se radiátory Zehnder Kazeane prodávají pod názvem Zehnder Ribbon. Za zmínku stojí, že tito návrháři se již podíleli na vývoji designových radiátorů Zehnder Metropolitan, Zehnder Vitalo, Runtal Cosmopolitan a Runtal Folio, několikrát oceněných za design.


S principy a zásadami designérské tvorby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky