středa 20. července 2016

Sporáky s teplovodním výměníkem

Sporáky s teplovodním výměníkem

Toto řešení totiž umožňuje připojit sporák na tuhá paliva s výměníkem na trubky a vytopit tak další místnosti, nebo jím lze ohřát vodu v bojleru. Vybrat si můžete kuchyňský sporák s výměníkem na kusové dřevo, nebo třeba na dřevěné pelety. V některých kuchyňských kamnech je ale možné topit ale i dřevem. Kombinuje výhody kuchyňského sporáku a krbovývh kamen s výměníkem. Napojením teplovodního výměníku do systému ústředního topení docílíte rovnoměrné teploty ve všech ohřívaných místnostech.


Sporák s teplovodním výměníkem OKONOM DE LUXE AQUA bílý pravý. Tento typ sporáku Vám poslouží nejen k vaření, ale účelně ho můžete použíti k vytápění chalupy, chaty nebo ke každodennímu vaření a topení v domě. Sporáky na dřevo - s teplovodním výměníkem.


Kachlové sporáky nejen s teplovodním výměníkem. Jaroslav Závacký e-kniha. Autor, který má za sebou dlouholetou praxi se stavbami kamen, popisuje krok za krokem postup prací u běžného kachlového sporáku i zmíněného sporáku s teplovodním výměníkem. Možným řešením jsou i teplovodní sporáky na dřevo s výměníkem.


Teplovodní sporáky Termomont splňují podmínky emisní třídy. Tato specifická sekce u nás má několik řešení napojení sporáky na tuhá paliva s výměníkem do systému již existujícího topení. Výkon až 1kW (průměrný kW), účinnost , kouřovod DN1- doboku, dozadu, nahoru, trouba na pečení. Sporák na dřevo s teplovodním výměníkem , bílým smalt.


Automatický kuchyňský sporák na dřevěné pelety s teplovodním výměníkem vhodný pro vytápění rodinných domů. Kuchyňské sporáky s výměníkem. Krbová kamna, sporáky na dřevo, peletová kamna, kouřovody. Kamna mají přímý ohřev TUV teplé užitkové vody.


Sporáky s teplovodním výměníkem

Máme v nabídce i automatické teplovodní sporáky s výměníkem na dřevní pelety od firmy KLOVER Smart inox nebo maiolica kachle nebo BT. Nabízíme i sporáky s teplovodním výměníkem , se kterým vytopíte i další místnosti v domě. Vybrané modely umožňují topit hnědouhelnýma briketama nebo i kusovým uhlím.


VICTORIA sporák na tuhá paliva s teplovodním výměníkem VICTORIA B. Skladem v externím skladu. Sporák KVS MORAVIA na pevná paliva s teplovodním ohřívačem ( výměníkem ) propojuje výhody spotřebiče určeného k vaření, pečení pokrmů, a kotle na ústřední vytápění. Je konstruován tak, aby při zachování funkci vaření a pečeni byl použit jeho potenciál také k vytápění dalších místností.


Krb s teplovodním výměníkem bez dalšího zatěžování vaší peněženky i obydlí může začít ihned pracovat pro vás. Po správné volbě parametrů, s kterými vám rádi pomůžeme, a které jsou důležité pro správnou funkci všech kamen a teplovodních krbů , můžete vybírat z pestré škály designu a použitých materiálů. U nás najdete klasická krbová kamna, kachlová kamna, kamna s troubou na pečení, krbová kamna s teplovodním výměníkem , klasické krbové vložky, krbové vložky s teplovodním výměníkem , krbové vložky se vzduchovodem, sporáky na dřevo, sporáky s teplovodním výměníkem , teplovodní kotle, lázeňská kamna, kouřovody a samozřejmě kompletní řadu příslušenství a. Spaliny je možné směrovat přepínací klapkou do výměníku, nebo mimo výměník a tím jej prakticky odstavit v době, kdy nechcete topit do radiátorů teplovodního vytápění. Výkon v rozmezí 5-1kW, možnost napojení na externí přívod vzduchu, účinnost spalování.


Tímto způsobem využijete trojnásobný účinek teplovodního sporáku na tuhá paliva - vytápění. Tím je využito také teplo, které by jinak vylétloo komínem. Pokud chcete vytápět více místností a také vyřešit otázku vaření je sporák s teplovodním výměníkem perfektní volbou. Tento můžete napojit na centrální vytápěcí systém a vyhřívat jím radiátory, podlahy nebo bojler s vodu.


Doprava ZDARMA, sporáky s teplovodním výměníkem a ochlazovací smyčkou D. Nabízíme sporáky na tuhá paliva od několika výrobců v Evropě. Ruční kusová výroba kachlový sporáky Vysočanka na Moravě. Kachlový sporák je krásný na pohled a příjemný na vytápění.


Z terciárním spalováním nabízíme sporáky Nordica z Itálie. Menší provedení je Rosetta a větší verze je sporák Rosa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky