pátek 1. července 2016

Akumulační nádrž s bojlerem

Akumulační nádrže, jak už sám název napovídá, slouží k akumulaci tepla od různých zdrojů, např. Jedná se o tlakové nádrže vhodného objemu, které uchovávají teplo od těchto zdrojů až do doby, kdy bude potřeba k vytápění objektu. Našim cílem je nejenom prodávat kvalitní produkty za rozumnou cenu ale také poskytovat záruční a pozáruční servis, pomoc zákazníku se správným výběrem topného zdroje a jeho instalaci. Akumulační zásobníky s možností přípravy teplé užitkové vody vhodné k mnoha druhům topných systémů včetně tepelných čerpadel.


Ve standardním provedení je příruba zaslepena.

Vhodná jako zásobník k topným systémům s kotli na tuhá paliva. Jsme zástupci výrobců automatických kotlů, krbů a kvalitních smaltovaných bojlerů a nádrží pro ohřev a skladování vody. Dle požadavku zákazníka je možno vyrobit i atypické akumulační nádoby.


MPa vnitřní nádrž a 6MPa vnější nádrž a max. Nádrž se tak stává promyšleným celkem skládajícím se z řady řešení, která dohromady přináší významné úspory energie a šetří naše životní prostředí. Kombinované akumulační nádrže se vyrábějí jako ocelové tlakové nádoby buď s vestavěným zásobníkem teplé vody, nebo s výměníkem pro průtokovou přípravu teplé vody. Záruční doba na všechny akumulační nádoby je měsíců.


Celkem zboží v kategorii: 20.

NAD 5 1a 2jsou dodávány s polyuretanovou izolací a plechovým lakovaným pláštěm. MAGNAD lze, za příplatek 2. Akumulační nádoba MGobsahuje topné výměníky, kterými rozšiřuje nabídku užitných vlastností akumulačních nádob. Díky nádrži kotel pracuje na plný výkon až. Otopnou vodu je možné ohřívat pomocí slunečních kolektorů, tepelného čerpadla a dalších zdrojů.


Tato nádoba umožňuje napojení na více tepelných zdrojů, např. Nevhodně zvolená nádrž peníze za energie neušetří, spíše naopak. Vybírám akumulační nádrž s průtokovým předehřevem TUV (bude před bojlerem ), výměníky na solár a nějakou stratifikací.


Malá nádrž nepostačí a naopak zbytečně předimenzovaná nádrž spolkne nejprve velkou částku při koupi a posléze vytvořené teplo není správně využíváno. S výběrem Vám rádi poradíme. Objem vnějšího zásobníku 3litrů. Povrch solárního výměník m2.


Tepelná izolace mm polystyrenová pěna. Pro ohřev teplé užitkové vody je potřeba použít nerezový výměník v horní části akumulační nádrže. Ohřev TUV mimo sezonu v akumulační nádrži posts apr. Kombinovaná akumulační nádrž s ohřevem vody se může stát jakýmsi centrem celé technologie,.


Aby orientačně vybrat objem akumulační nádrže lze každý kW kotle násobit L vody.

Hledáte způsob, jak využít teplo na maximum? Máte doma krbová kamna či solární systém? Pak se bez akumulační nádrže zajisté neobejdete.


Kromě ekologičtějšího provozu vaší domácnosti se postará také o prodloužení životnosti kotle, zvýšení účinnosti solárních systémů a tepelných čerpadel i optimální spalování v kotli na tuhá paliva. Budeme mít 25kW kotel na biomasu a tuhá paliva a rád bych k tomu přidal akumulační nádrž. Dále máme poměrně starý bojler, který bych rád vyřadil a akumulační nádrž koupil s 5mnerezovým vnořeným šnekovým výměníkem na ohřev TUV. Kdežto pokud se přebytek výkonu uskladní v aku.


Dále je samozřejmě možné takovouto akumulační nádřž nabíjet i solárem. Akumulační nádoby a nádrže Cordivari Akumulační nádoby Cordivari slouží k akumulaci a distribuci přebytečného tepla získaného od jeho zdroje. Umožnují zlepšení pružnosti topného systému a optimální chod zdroje na príznivé provozní teplotě.


Nejlepší cena a možnost dopravy. Prodám ocelové nádrže síla stěny 8mm uvnitř jsou jako nové lesklej plech. Jsou vhodné jako akumulační nádrž ,tlaková nádoba ke kompresoru, retenčni nadrž , jímka, septik, fekál, silo, na naftu, olej,napaječka, nádrž na dešťovou vodu, rezervator na pitnou vodu, a mnoho d.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky