středa 27. července 2016

Krbové vložky třístranné

Oheň lidstvo provází od nepaměti. Naštěstí už nemusíme žít v jeskyních, ale své rodinné štěstí budujeme v útulných a teploučkých obydlích. Díky krbové vložce si můžete užívat požitek z tepla na těle i na duši. AXIS TŘÍSTRANNÉ SKLO - krbové vložky. Třístranné krbové vložky se mohou stát opravdovou dominantou prostoru.


Prosklení tří stran zajišťuje nádherný pohled do ohně téměř z každého koutu místnosti.

Sklo v moderním provedení s černým zabarvením po celém jeho obvodu. Oboustranné krbové vložky – s oblibou používané v případě, kdy má uživatel možnost krbovou vložku obsluhovat z chodby nebo technické místnosti – krbová vložka má prosklenou přední část a zadní část může být prosklená nebo plná. Počet vybranných produktů: 242. Krbové vložky - třístranné.


Co by byl krb bez správné vložky ? Je to ten, kdo udržuje váš domov příjemně teplý. Chcete-li do krbu integrovat vysoce kvalitní a funkční jádro, nabízí naše krbové vložky Schmid. Jaký tepelný výkon nejlépe vyhovuje, závisí na velikosti místnosti.

Krby a krbové vložky Kobok vyráběné na míru pro každého zákazníka v několika stovkých typů a modifikací. Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok. Díky širokému portfoliu produktů (teplovzdušné, akumulační, kamnové teplovodní krbové vložky ) vyhoví potřebám standardních i nízkoenergetických domů. HEAT s třístranným prosklením a výsuvnými dvířky. Díky velkorysému prosklení si dokonale užijete hru živého ohně.


Horkovzdušné krbové vložky. Teplovzdušné krbové vložky. Hlavní funkční částí celého krbu jsou krbové vložk y. Pokud kladete důraz na životnost krbu, je lépe zvolit krbovou vložku, kterou obezdíte a tím jí zajistíte lepší podmínky pro uchování v dobrém stavu, než jaké by měla v případě, že bude součástí samostatně stojících krbových kamen.


Nabízíme kvalitní teplovzdušné a teplovodní krbové vložky BeF Home a Hoxter. Na výběr máte několik variant provedení krbových vložek pro Váš krb: rovné, rohové, průhledové a třístranné. Díky širokému spektru produktů (teplovzdušné, teplovodní, akumulační) vyhoví potřebám standardních i nízkoenergetických domů.


Moderní krbové vložky. Proč krbové vložky ECOplus? Získejte více informací o dokonalém systému spalování ECOplus! Díky souborům cookie fungují naše webové stránky totiž nejlépe. Soubory cookie například umí uložit vaše nastavení a zajišťují správné fungování všech částí našich webových stránek.


Obezdívka krbové vložky.

Naše krbová vložka měla svůj podstavec, takže tento problém jsem naštěstí řešit nemusel. Ať už je tedy krb umístěn v prostoru nebo u zdi, výhled na oheň je prakticky ze všech koutů místnosti. Tři prosklené strany otevírají perspektivy 180-ti stupňového pohledu do ohně. Vzhledem k velké ploše skla a jeho výrazné tepelné ztrátě není ohniště vhodné k instalaci šamotového tahu.


Dobu akumulace je možné zvýšit osazením panelů systému HMS. Zcela nová konstrukce krbových vložek nabízí nadstandardní ohniště s čistým optimalizovaným spalováním, které zaručuje stále čistý pohled na plápolající plameny. Představují významný pokrok ve využívání dřeva jako paliva.


Jejich úkolem je bezpečně skloubit zážitek z plápolajícího ohně s vysokým výkonem. Topeniště výrazně zvyšují účinnost krbu a tím i návratnost investice vložené do jejich. Sen každého z nás je skutečné teplo domova, ke kterému samozřejmě patří krásný oheň.


Nicméně to dnes není otevřený krb, ale moderní krbová vložka s nízkými emisemi a vysokou účinností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky