pondělí 25. července 2016

Odvětrávací komínek

Bramac, Tondach, Roben. Hledáte kvalitní KOMíNKY, ODVěTRáNí, PROSTUPY? Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě. Napojují se na odvětravací potrubí z kuchyní (digestoře), koupelen, WC, kotlů, atd.


V každém domě je nutné odvětrávat určité jeho části jako je kuchyně, koupelna, WC, kotel atd. Odvětrávací komínek s integrovaným bitumenovým límcem o průměru 120mm 95Kč.

Pokud se odvětrání provádí přes střechu, jsou zapotřebí speciální odvětrávací prvky, které je nutné do střešního pláště instalovat. Plastový odvětrávací komínek , neboli odvětrávací hlavice, je určen na střechu k zakončení potrubí. Obecně komínek zabraňuje vtékání vody do ventilačního systému a zlepšuje komínový tah a také brání redukci tahu při silném větru (zpětný nápor větru do komína).


Dostupný tako jako komínek v verzií TURBO, s otočnym nástavcém,. Ventílační komínek o reguloványm úhlu sklonů dostupny ve dvou průměréch komínka : DN 1mm nebo DN 1mm. Zateplený odvětrávací komínek PVC jednoduchý. Jednoduchý typ se používá při realizaci hydroizolačních systémů bez tepelné izolace.


Komínek je v černé barvě. Plastová odvětrávací roura VENDUCT - komínek pro sanitární ventilace, vhodná pro všechny typy základních odvětrávacích tašek.

Jako celek slouží pro odvětrání kanalizace, digestoře atd. ODVĚTRÁVACÍ KOMÍNEK na střechu, neboli odvětrávací hlavice slouží k ukončení potrubí, a tím k zabránění vtékání vody do ventilačního systému. Umístěte plastovou odvětrávací tašku na požadované místo ve střešním plášti. Nastavte odvětrávací rouru do svislé polohy. FATRAFOL, PROTAN, SIKAPLAN atd.


Střešní odvětrávací komínek TOPWET. Tyto prvky je nejvýhodnější dodat jako komplety. Je možné je zakoupit jako doplňky k systému. Zde naleznete tvarovky na odvětrání, antény. Kromě toho, za účelem zajištění lepšího větrání místností, komínek efektivně využívá energii větru pro zlepšení komínového tahu.


Souhlasím Tato webová stránka používá cookies K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Slouží k odvětrání všech vrstev střešního pláště. Pomáhá odvést vodní páry. Dále se používá pro odstranění staré vlhkosti u zatečených střech po provedení nové hydroizolace. Jedná se o polyuretanem izolované odvětrávací potrubí s hlavicí.


Vnitřní Ø potrubí je 1mm a vnější Ø 1mm. Výška potrubí je 3mm. K napojení je potřeba vnitřní spojka.

Díky speciální základně je přizpůsoben montáži na střechy pokryté šindelem nebo lepenkou. Dle cílových parametrů si lze vybrat jednotlivé části – prostupovou tašku podle typu střešní krytiny konkrétního výrobce, odvětrávací komínek , resp. Kromě toho jsou v nabídce také speciální plastové odvětrávací sety pro plastové odvětrávací sety pro plechové.


Sanitární ventilace z plastu, vhodná jako větrací komínek pro všechny typy základních odvětrávacích tašek. Větrací komínek TOP TEC AIR sada cihlově červená. Plastový krátký odvětrávací komínek kompatibilní se základními odvětrávacími taškami DN 100.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky