středa 20. července 2016

Viadrus g42 eco

The Garde GECO M series boilers are low-emission cast-iron boilers equipped with an atmospheric burner intended for hot-water heating systems with a forced circulation. Plnicí a vypouštěcí kohout G. Kč bez DPH 2Kč s DPH. Vysoký spalovací prostor umož ňuje čisté vyho ření plamene.


Viadrus g42 eco

Upozornění: Verze GECO (články, kW) je určena pouze pro vytápění. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Instalace těchto radiátorů vám umožní snížit náklady na vytápění. Viadrus GARDE GECO M - kW - 4. Liatinový článkový plynový kotol Galebo GECO vybavený atmosférickým horákom je určený pre spaľovanie nízkotlakového zemného plynu. Dvoj a trojčlánková veľkosť je vhodná pre rekonštrukcie zdrojov tepla v samostatných bytových jednotkách, pre menšie obytné a rekreačné zariadenia.


VIADRUS Garde GECO M, čl. Vše pro topení a čerpadla. Elektrické zapojení je připraveno pro připojení externího nepřímotopného ohřívače s. Opatřen je atmosférickým hořákem určeným pro teplovodní topné systémy s nuceným oběhem.


V případě vyšších požadavků na komfort vytápění je možno do panelu kotle doplnit některou z doplňkových sad ekvitermní regulace Siemens. These boilers are determined for low-pressure hot-water heating systems with forced circulation. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Electric board is ready for DHW storage tank connection with DHW priority. Rozměry, provozní teploty a elektrické veličiny kotle Počet článků Provedení kotle Kategorie spotřebiče Tepel. Elõnyök: hosszú élettartamú öntvény hőcserélő -os szezonális hatásfok HMV előny kapcsolás HMV tartály csatlakoztatható.


Viadrus g42 eco

NÍZKOTEPELNÝ LIATINOVÝ PLYNOVÝ KOTOL GECO S ODVODOM SPALÍN DO KOMÍNA Kotly rady GECO sú nízkoteplotné liatinové kotly s atmosférickým horákom určené pre vykurovacie systémy s núteným obehom. GECO ) – zemní plyn ( GECO ) - propan Tepelný výkon ( G) - zemní plyn ( G) - propan Hmotnost Objem vodního prostoru Světlost kouřové roury Rozměry. Free Shipping Available. Originálna konštrukcia obmedzuje vznik nízkoteplotnej korózie, vďaka čomu je možné kotol prevádzkovať aj pri teplotách vratnej vody okolo 30°C. Litinový článkový plynový kotel Gnebo GECO atmosferickým hořákem je konstruován pro spalování nízkotlakového zemního plynu.


Dvoj a trojčlánková velikost je vhodná pro rekonstrukce topných zařízení v samostatných bytových jednotkách, pro menší obytná a rekreační zařízení. Lijevano-željezni clankasti toplovodni kotao G ECO sa prisilnim sistemom cirkulacije, opremljen atmosferskim plamenikom za izgaranje niskotlacnoga zemnog plina i propana. Kotao omogucava prikljucak na akumulacijsko grijalo tople potrošne vode te osigurava prvenstveno grijanje iste.


Viadrus g42 eco

Kotle řady Garde Gjsou nízkoteplotní litinové kotle vybavené atmosférickým. Plynový kotel Garde GECO M 8kW. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


OV 100L Bez trojcestného ventilu - nutné dokoupit jako příslušenství. Moderní stacionární litinový nízkoteplotní kotel s atmosférickým nízkoemisním hořákem a nuceným oběhem topné vody je určen pro vytápění bytů, rodinných domků i větších objektů. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Nízkoemisní litinový plynový kotel pro topení a ohřev teplé užitkové vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky