úterý 27. srpna 2019

Trychtýř na naftu

Trychtýř na naftu

V našem sortimentu nalezenete plastové i plechové kanystry na benzín a naftu , trychtýře či přečerpávače. Praktický odolný trychtýř s průměrem 160mm včetně sítka. Snadné nalévání pomocí robustní. Nástavec hrdla trychtýř nálevka od 1Kč.


Toto sudové čerpadlo na naftu a motorové a převodové oleje je určeno k čerpání z nádrží. Plechový kanystr na benzín a naftu (litrů). Sheron trychtýř na palivo má antistatickou úpravu a sítko pro zachycení nečistot. Hubice na kanystr, pro 20l kanystr na benzín , EXTOL PREMIUM.


Na kolchoze, kde benzin skutečně byl, nabylijsme také zajímavé poznatky. Kanystr na benzín 5l s nálevkou OLO0UNIVERSAL. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Trychtýř na naftu

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Internetový obchod s kamennou prodejnou v Chrudimi. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Můžete si koupit menší kanystr na rezervní naftu či benzín do auta nebo větší kanystr na přenos vody ze studny.


Nezbytný doplněk kanystru je trychtýř , který usnadní plnění nádoby. Nabízíme vám kanystry plechové i klasické plastové v různých objemech. Vážení zákazníci, jsme v provozu. V souladu s nařízením o ochraně, doručujeme po celé ČR kurýrem DPD-Geis, který Vám zboží doručí přímo na Vaši adresu.


Trychtýř na naftu

Současně doporučujeme bezhotovostní úhradu bankovním převodem, kurýr hotovost v těchto dnech nepřijímá a platby kartou nemusejí v daný čas s jistotou fungovat. Dvouplášťová, plastová. Plnění přes vrchní otvor.


Pro použití i ve venkovních prostorách! Bohužel i mě už navštívili a naštěstí mi mi to opravil jeden známý automechanik, jinak nevím, kolik bych platila. Výdejní zařízení kryté a uzamčené!


Teď už naštěstí bydlíme v domečku s garáží, takže auto na noc zamykám tam. Uvažuju ale o koupi plastové nádrže na naftu , už jsem koukala sem - a pár se mi jich tam líbilo. Mobilní nádrže na naftu schválené podle ADR nebo podle výjimky ADR 1. Vozit naftu sebou není paranoia, třeba já jezdím výhradně na čistou naftu bez biosrágory a kde jí v cizině pak hledat. Pouze neználek co neví jak škodí biosložka motoru pak může tvrdit že je to zvrhlost sebou vozit.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vhodný jak pro použití v dílně, servisu, tak i na zahradě. Prodám starší, ale nepoškozený trychtýř na naftu vyhnutý a se sítem. K vyzvednutí na Praze nebo mohu zaslat poštou.


Trychtýř na naftu

Během delších cest nejen do zahraničí, ale i po republice se oplatí být připraven na vše. Tedy i na situaci, kdy vám může dojít ve vozidle palivo. Z toho důvodu se vyplatí mít po ruce plný kanystr. V případě, že se ocitnete „ na suchu“, nebude nic jednoduššího, než z kufru vytáhnout připravený naplněný kanystr, stačí doplnit palivo a můžete pokračovat v. Aditivum jsem lil do nadrze focuse a ted i do mondea a zadnou zaslepku jsem nikdy neotviral trychtyrem. Proste tech prislusnych ml naliju na zaklopku a pak normalne tankuji.


Trychtyr pouzivam jen pri liti nafty z kanystru. Nadrže na naftu , adblue, vodu a chemikálie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky