čtvrtek 1. srpna 2019

Hořák na štěpku

Přestavba kotle Viadrus,Dakon, přestavba kotlů, univerzální hořák , hoření pilin, spalování štěpky, automatizace kotle, automatický kotel, podstavec pod. Výhody hořáku na štěpku a pelety. Vysoká teplota spalování zajišťuje nízké emise bez pachové stopy a agresivních sloučenin. Horak na pelety a štiepku. This feature is not available right now.


Please try again later. Podrobný návod jak upravit kotel pro spalování štěpků. Zvýšíte mnohonásobně účinnost kotle a zautomatizujete přikládání a řízení teploty. Zde se materiál pěchuje a drtí. Směr vytlačení materiálu není dán, tím pádem nelze spalovat více spékavé materiály, které se nedokáží vytlačit a dochází často k vyhasnutí.


Automatický kotel na biomasu s vlhkosti do o zrnitosti od pilin po brikety. Kotle na štěpku - BIOMASU. Podavač paliva a hořák si poradí nejen s normovanými ale i alternativními peletami i briketami ze dřeva i. Hořáky MultiBio pracují automaticky v celém rozsahu výkonů - včetně rychlého automatického zapálení, které nezabere více než - minut a na plném výkonu je kotel do minut od zapálení. Ahořák může být spouštěn pokojovým ekvitermním nebo jiným běžným termostatem. Více informací na telefonu nebo e-mailem.


Hořák na štěpku

Hořák na agropelety pracuje automaticky. Po několikaletém zkoušení a testování se nám podařilo vyvinout hořák , který je vhodný pro spalování mnoha druhů paliv, především agropelet (ze slámy, sena, dřeva s kůrou, atd), štěpky z různých dřevin, pilin a hoblin. V této kategorii naleznete úsporné zplynovací kotle na dřevo tradičních a osvědčených značek Atmos, Viadrus, Verner nebo Dakon, ale také kombinované kotle s vysokou účinností, které mají speciální hořák , který umožňuje topit kromě kusového dřeva i čím dál oblíbenějšími dřevěnými peletami. Univerzální hořák lze instalovat do všech vyráběných litinových a plechových kotlů na tuhá paliva.


Ochranné čidlo na šneku při zaznamenání teploty nad 92°C vypne ventilátor na nulovou hodnotu. Jak funguje kotel na dřevo? V kotli jsou zapuštěny ocelové trubky, ve kterých proudí voda. Aby se tato voda ohřála, musí hořák zapálit dřevo, které je automaticky dopraveno na rošt.


Hořák na štěpku

Náš nový model hořáku spaluje obilí, piliny a další lehké materiály-nemusí být zpeletovány. Ve spojení s kotlem vytopí prostory od 2mdo 5m2. Osvědčený patentovaný podavač obsahuje vlastní čištění popele ve spalovací. Dobrý poměr cena a užitné vlastnosti. Granulace-paliva až do mm, ohniště z litiny, záruka dva roky vytápěné prostory od 2mdo 5m2.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nakupujte na Svarecky-obchod.


Hořák na štěpku

Hodnotitelská komise ocenila teplovodní automatický kotel MultiBio ES, který je certifikován pro spalování mixu pelet z rostlinné a dřevní biomasy. Při volbě typu kotle a způsobu vytápění, se musí rozhodnout každý sám. A to v závislosti na současných cenách energie, možný budoucí vývoje energie, dále na pořizovacích nákladech celého systému vytápění, velikosti domu, náročnosti na prostor i údržbu apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky