úterý 13. srpna 2019

Instalace hromosvodů

Výškové instalace a opravy hromosvodů je ve většině případů akce na jeden dne a lze někdy očekávat i na více dnů. Je velice důležité říci, že námi zaslaný a kalkulovaný předběžný počet hodin vychází z našich dlouholetých zkušeností a ve většině případů se nám daří avizované časové rozmezí dodržet. Jednou z častých připomínek u videa z této etapy byla námitka, že jsme pro spojení zemnícího pásku použili pouze jednu spojku.


Stačí jedna spojka pro napojení.

Instalace hromosvodů v Hradci Králové a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Ondřej Pakosta, Zdeněk Hornych, Josef Pokorný,. Abychom se již déle nemuseli bát bouřek, vrhli jsme se na etapu instalace hromosvodu. Pro realizaci jsme vybrali firmu GN Hromosvody, s jejíž zakladatelem jsme již v minulosti konzultovali správné uložení zemnícího pásku v základech. Ano, na hromosvod se musí myslet již při budování základů domu.


Pukáč – instalace hromosvodů Praha Chraňte sebe i svůj majetek revizemi elektroinstalací. Zabýváme se montáží hromosvodů a zhotovením elektrických rozvodů. Objednejte si instalace hromosvodů či revize elektroinstalace.

Provádíme je v bytech, rodinných domech, skladových a výrobních halách, ale také v. GN HROMOSVODY Komplexní řešení hromosvodů po celé ČR. Jsme česká rodinná společnost, působící na českém trhu již několik let. Za dobu své existence jsme nasbírali řadu poznatků a zkušeností v oboru. Tak jsem si teď nechal dělat revizi na hromosvo ostré ohyby by neměli být ale není to dle revizáka zásadní problém, úhelníky a kontrolní svorky musí být, oddálený jimač od antény nemusí být, může to být spojené ale já oddálený jimač raději udělal, na vedení zemniče nic špatného nevidím a to že se to někomu esteticky nelíbí nemá vliv na funkčnost. Ceník - Hromosvody Montáž hromosvodu pro rodinné domy, chaty, novostavby, atd.


Zde si můžete sami propočítat kompletní cenu za hromosvod rozdělenou do jednotlivých částí které spolu souvisí. Povinnost použití hromosvodů. Systém ochrany před bleskem v aplikacích zahrnující stavby s rizikem způsobovaným výbušnými materiály by měl být vizuálně kontrolován každých měsíců. Elektrická měření instalace by měla být provedena jednou z rok.


Přípustnou odchylkou od roční lhůty zkoušek by mohlo být provádění zkoušek ve lhůtách. Mezi přednosti klasických hromosvodů patří jejich poměrně nízká cena, jednoduchá instalace a také vysoká estetická funkce. Musíme však mít na paměti, že hromosvody vyrobené z pozinku musíme čas od času udržovat nátěrem.


U měděných hromosvodů zase dlouhou životnost vyvažuje poměrně vysoká cena. Vás na internetových stránkách naší firmy, která se zabývá veškerým servisem v oblasti hromosvodů.

Specializujeme se na instalace , revize a opravy hromosvodů , dále provádíme výškové práce. V případě zájmu nás můžete kontaktovat telefonicky, či osobně. Veškeré kontaktní údaje naleznete v záložce kontakty.


Správně instalovaný hromosvod ochrání před zásahem blesku jak přímým tak nepřímým. Naše firma provádí instalace , opravy a revize hromosvodů již řadu let. Spolupracujeme s významnými stavebními, pokryvačskými a elektrikářskými firmami. Kromě klasických hromosvodů se v poslední době prosazují i takzvané aktivní hromosvody (PDA).


Ty kolem sebe vytvářejí elektrický potenciál umožňující snazší cestu bleskovému výboji, systém PDA tak pokrývá větší prostor chráněného objektu. Je tu však jeden háček. Současné normy s aktivními jímači počítají.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky