pátek 9. srpna 2019

Romotop lugo

A wide range of models and different tile variations ensure all your requirements are met. High efficiency and ecological combustion are guaranteed by over years of experience and the strong innovative potential of Romotop. Dank des breiten Produktportfolios (Warmluft-, Akkumulationskamineinsätze und Kamineinsätze mit Wärmetauschern) erfüllen sie die Anforderungen an Standard- und Niedrigenergiehäuser.


Szeroka gama modeli i wariantów okładzin nie narzuca żadnych granic Twoim oczekiwaniom ani Twojej wyobraźni. Navíc jsou vybavena účinným teplovodním výměníkem, který může přebytkovým teplem ohřívat teplou užitkovou vodu nebo vodu v otopném systému.

Příjemnými detaily jsou například odkládací parapet nad ohništěm nebo klika dvířek, která svým technickým řešením i designem dává krbovým kamnům elegantní vzhled. Vyrábíme a dodáváme krbová, kachlová kamna s výměníkem i bez, kamna a vložky pro nízkoenergetické domy, kamna s akumulací, krbové vložky s výměníkem i bez, designové krby značky Romotop. Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než léty zkušeností a silným.


Dzięki szerokiemu asortymentowi produktów (wkłady powietrzne i akumulacyjne, wkłady kominkowe z płaszczem wodnym) spełniane są potrzeby zarówno posiadaczy domów standardowych, jak i energooszczędnych. Un réseau de 1distributeurs agréés. It includes pleasant details, such as a sill above the combustion chamber or the door handle whose technical design lends the fireplace stove an elegant look.


Ponadto jest wyposażony w skuteczny płaszcz wodny, który może dodatkowym ciepłem ogrzewać ciepłą wodę użytkową lub wodę w systemie grzewczym.

LUGO N Fireplace stoves. Príjemnými detailmi sú napríklad odkladací parapet nad ohniskom alebo kľučka dvierok, ktorá svojím technickým riešením aj dizajnom dáva krbovým kachliam elegantný vzhľad. Posiadają zdolność szybkiego absorbowania energii podczas aktywnego palenia w palenisku, aby tą zmagazynowaną energię jeszcze przez wiele godzin wypromieniować z powrotem do.


Mají schopnost rychle absorbovat přebytečnou energii v době aktivního topení, aby tuto energii dlouhé hodiny vyzařovaly zpět do místnosti i po vyhasnutí plamene. This video is unavailable. Více informací naleznete na stránce. Páratlan élmény az otthon kényelmében.


ETUSIVU NOUTOPISTE TOIMITUSEHDOT. Romotopin laadukkailla takoilla luot kotiisi mukavan lämpimän tunnelman. Touto „masou“ akumulačných prvkov možno predĺžiť sálanie tepla z kachlí až o h. Belorado Full Serpentine 0. En prisvärd vattenmantlad kamin med sten på topp och sidor.


Kaminen har en nominell effekt på kW (arbetsområde 4-kW), varav kW är till vattensidan och kW avges som värme i rummet där kaminen är placerad. To vše navíc s učinným teplovodním výměníkem k ohřevu vody otopného systému či vody užitkové. ROMOTOP ROMOTOP ROMOTOP Lugo Akum Sandstone 0. Dokonalost v elegantním kabátu.


Kafle ceramiczne są tradycyjnym, naturalnym oraz sprawdzonym materiałem do wykonywania eleganckich powierzchni urządzeń grzewczych.

We wszystkich parametrach jako okładzina pieca są tym najlepszym wyborem. Romotop stoves Romotop make contemporary stoves with large windows. The Stromobli can be fully rotated even whilst burning! Be the first to review this stove. Krbová kamna Romotop Lugo W jsou vybavena účinným teplovodním výměníkem, který může přebytkovým teplem ohřívat teplou užitkovou vodu, nebo vodu v otopném systému.


There is review of this stove. Krbové kachle sa tešia mimoriadne veľkej obľube predovšetkým u obyvateľov nízkoenergetických domov. Krbová kamna Romotop Lugo W jsou vybavena vychlazovací smyčkou s termickým ventilem, centrálním přívodem vzduchu a také mají revizní dvířka teplovodního výměníku pro snadné čištění.


Regulace primárního a sekundárního vzduchu je jediným ovládacím prvkem. Ve spodní části kamen se nachází uzavíratelný. Hodí se do vznosných, ale i skromně zařízených interiérů a jsou vhodná i pro nízkoenergetické domy.


Veel andere gerenommeerde merken laten het corpus van hun houtkachels om die reden door Romotop fabriceren. Krbová kamna Romotop v sobě snoubí stále se zdokonalující nejmodernější technologie i nápadité umění mistrů designérů, které vdechnou poctivým kamnům na dřevo jedinečnost i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky