pátek 16. srpna 2019

Kotel dakon

Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost. V nabídce naleznete také kotle na tuhá paliva a elektrokotle.


Kotel dakon

Odhořívací způsob spalování paliva umožňuje dosáhnout nízkých hodnot emisí, vysoké účinnosti spalování a jednoduché regulace výkonu. Automatický ocelový kotel DOR 5F Pelety je spojením tradičního kotle DOR 4F a peletkového hořáku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Přečtěte si návod k instalaci a údržbě.


Ovládání je jednoduché. Stojíme před novým kotlem. Takže nejprve nasypeme palivo do zásobníku. Následuje několik kroků, které se provádí na panelu ovládací jednotky. Zvolí se režim „Roztopení“ kotle.


Patří do skupiny ekologických variant, což dle EN 303-potvrzuje zařazení do emisní třídy 4. Na trh je dodáván v několika výkonech, a to 1 2 ale také. Při spalování hnědého uhlí typu ořech splňuje přísné emisní limity třídy podle normy ČSN EN 303-5. Při vyndavaní kotle ze starého domu se mi podařilo rozbít teploměr na teplotu a tlak vody - nové stojí okolo 200kc. Dále pak prasknul kousek litinoveho roštu. Je to otázka šikovnosti.


Mezi výhody patří vysoká účinnost, nízké tepelné ztráty a praktická násypná šachta. Vadou na kráse může být emisní třída 4. Dále k prodeji bojler obojživelník 150l, těleso je v suchém topeništi. Všeobecné vlastnosti: Teplovodní ocelový kotel DOR je určený pro spalování všech běžně užívaných pevných paliv – hnědého a černého uhlí, briket, koksu, dřeva a dřevního odpadu. Kotel dakon dorF 12kW 3. Zplynovací kotel na dřevo Dakon NP Pyro má speciální robustní konstrukci, která umožňuje vysokou účinnost spalování a ekologický způsob vytápění. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kotel dakon.


Kotle DAKON představují nejprodávanější výrobky na českém trhu v oblasti topení. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Originální náhradní díl. Izolace plotny kompletní pro kotel DOR - 16.


Automatický kotel na pelety Dakon Dor N české výroby zařazený do Kotlíkových dotací. Nabízíme stacionární, závěsné plynové kotle, odborné poradenství při jejich výběru a dopravu po celé ČR. Plynové kotle renomovaných značek za skvělé ceny. Kotle Dakon DOR F MAX je výjimečně kvalitní český kotel na tuhá paliva s vysokou spolehlivostí a životností.


Máte starý spolehlivý kotel Dakon DOR? Chystáte se na jeho výměnu a chcete si ponechat jednoduchost provozu a výhody ručně přikládaného kotle bez jakékoli elektroniky? Dakon je jedním z předních výrobců kotlů na tuhá paliva. Více než let firma Dakon vyrábí kotle a náhradní díly do kotlů. Nyní se věnuje pouze výrobě kotlů na tuhá paliva.


Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky