čtvrtek 29. srpna 2019

Hlavice siemens

Uvedené ceny jsou včetně DPH a jsou to ceny pro konečné zákazníky. Elegantní termostatická hlavice Siemens RTNs jednoduchým designem s připojovacím rozměrem M30x5. Siemens Hlavice termostatická RTN 51G Mx 0-28°C, lesklá bílá RTN51G. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Dále můžete použít hlavice elektronické, které umožňují nastavení více teplotních hladin a také umožňují nastavení časových programů. Programovatelné termostatické hlavice nastavíte tak, aby topily na vámi určenou teplotu v určité hodiny. Cíleným vytápěním pouze tehdy, když je potřeba, můžete dosáhnout snížení nákladů až. Provedení s odděleným čidlem spojeným kapilárou s hlavicí.


Tuto hlavici můžeme instalovat všude tam, kde nejsou splněny podmínky pro umístění standardní hlavice RTN51. SIEMENS RTN 51G termostatická hlavice. RTN termostatická hlavice - AKCE sleva.


Hlavice si řeknou o spuštění kotle a vy nastavíte požadovanou teplotu pro jednotlivé místnosti.

Ovládání chytrých termostatů. Fungování chytrého termostatu zajišťuje centrální jednotka (bezdrátový spínač nebo bridge), která je vždy součástí balení. Tento spínač se zapojuje do zásuvky a řídí celý.


Hlavice přivírá a otvírá termostatický ventil v závislosti na nastavené požadované teplotě v místnosti. Připojení na ventil pomocí převlečné matice M30x5. Termostatická hlavice s vestavěným kapalinovým čidlem.


Možnost vymezení regulačního rozsahu pomocí dvou posuvných zarážek. Rozsah jmenovitých teplot 8-28°C. Ochrana proti zamrznutí. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Letectví, øe¹ení pro automatizaci a øízení, speciální materiály, dopravní systémy a výzkum jsou hlavní aktivity firmy Honeyewell v Èeská republice. Prohlédněte si naši širokou nabídku. You are browsing the website for customers from Czech Republic. Based on location data, the suggested ve.


Důležitou roli v zajištění útulného tepla pro domácnost hrají radiátory. O chodu a úspornosti těchto zařízení však rozhodují zejména termostatické hlavice , díky nimž je možné jejich činnost regulovat a uspořit tak velké množství energie. Výsledkem je konstantní pokojová teplota podle požadované hodnoty.

Kapalinové čidlo reaguje na odchylky od požadované teploty, která je nastavena na termostatické hlavici. Při stoupající pokojové teplotě se. Společnost Siemens vyvinula novou generaci digitálních teplotních převodníků do hlavice.


Zařízení s typovým označením Sitrans TH lze s ohledem na malé rozměry montovat do připojovací hlavice senzoru. Díky přesnějšímu a bezpečnějšímu přenosu procesních teplot je nová řada teplotních převodníků vhodná pro různé měřicí aplikace v průmyslových procesech. Přes 1let je Siemens nedílnou součástí českého průmyslu a zárukou moderních a inovativních technologií. Se svými 1tisíci zaměstnanci patří mezi největší zaměstnavatele v Česku.


Možno osadit na ventilová tělesa RA a otopná tělesa VK vůrobců: VogelNoot, De longhi, Buderus, Jaga atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky