čtvrtek 15. srpna 2019

Novara 17 s výměníkem

Moderní teplovodní krbová vložka s výměníkem , vysoká účinnost spalování, vychlazovací smyčka. W, do prostoru výkon 6. Ta mají barvu antracitu a ukrývají v sobě antireflexní sklo, které chrání ruce před popálením. Díky dvojitému prosklení probíhá spalování uvnitř při vyšších teplotách, sklo zůstává déle čisté, nečerná.


Kvalita krbových vložek je ověřována v Evropě uznávanými zkušebnami a splňují veškeré podmínky ekologického a bezpečného provozu. Vynikající teplovodní krbová vložka s účinností spalování 9.

Novara s výměníkem svým nápaditým technickým řešením a svými unikátními parametry upoutá pozornost i. Možnost napojení na externí přívod vzduchu, šamotové topeniště, dvojité prosklení, antireflexní sklo. Novara s výměníkem svým nápaditým technickým řešením a svými. Krbové vložky s výměníkem pro vyznavače klasických krbů, kteří chtějí využít nejen akumulačních možností. Moje zkušenosti jsou takové, že mohu natápět jak chci, ale vlastní aku někde mimo.


V případě, že si u nás objednáte výrobek spolu s montáží a budou přitom splněny podmínky vymezené zákonem, budeme Vám účtovat sazbu DPH. Celkový výkon krbové vložky včetně teplovodního výměníku je 17. W výkonu je předáváno do teplovodního výměníku.


Dvojité prosklení, reflexní sklo.

Plechová kamna s výměníkem. Stále jsme tady pro vás v plném nasazení. Z důvodu vládního opatření však pozastavujeme osobní odběry na pobočce. NOVARA s výměníkem , Brokar.


Novara Novara s výmenníkom Vhodné palivo: Pre používanie vhodného paliva nahliadnite do kapitoly 2. Palivo vo Všeobecnom návode na obsluhu. Rozmer kúreniska Rozmer kúreniska. Základní regulace - ovládání vložky se provádí pomocí potenciometru v pravém dolním rohu dvířek. Krása ohně je docílena propracovaností spalovací komory a přesným rozdělením jednotlivých vzduchů.


Cca roky topím s Novarou s výměníkem , zpočátku uhelné brikety. VIANOCE - dovolenka od 23. Správný provoz: Pro správné a bezpečné zacházení s krbovou vložkou nahlédněte do kapitol: 2. Popis spalovacího procesu a 5. Parametry: jmenovitý výkon ,4kW z toho do vzduchu 6kW z toho do vody 18kW regulovatelný výkon - ,4kW vytápěcí schopnost. Vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem , krbové vložky a nově i krbové sestavy.


Všechny výrobky splňují veškeré požadavky na moderní topidlo a nejpřísnější evropské normy. Už první pohled na parametry této novinky musí napovědět, že se nejedná o žádný „tuctový“ výrobek. Spojením zkušeností a vtipu našich konstruktérů vznikl výrobek, který v mnoha ohledech splňuje i ty nejodvážnější přání.


Teplovodní krbová vložka vysoké kvality za super cenu.

Nabízíme krbové vložky s výměníkem od výrobců HS Flamingo,Haas Sohn,Kratki. Krbová vložka s výměníkem zakoupená u nás, Vás zahřeje pohledem i cenou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky