pátek 16. srpna 2019

Redukce z 380v na 220v

Mezi dvěma černými dráty, tedy fázemi je 380V (dnes 400V), Pokud chceš 230V, použij jen jeden černý drát jako fázi, a zelenežlutý propoj na horní kolík a pravou zdířku u zásuvky, nebo v Tvém případě na tlustý kolík ze čtyřpólové zástrčky připoj modrý i zelenožlutý drát z redukce. Zapojení 220V je jasný a na 380V bych žlutozelený dal na zemnící. Koupil jsem zástrčky 3a 220V a chci udělat redukci přes kabel cca 5m. Adaptéry a redukce zásuvek a vidlic. Jezdím přes léto se stánkem s občerstvením, který jsem doposud připojoval do klasické zásuvky 230V v rozvaděči.


CO říkáte tomuto měniči z 380V.

Mám na baráku kulatou čtyřpolovou zásuvku na 380V. Potřebuji z ní vytahnout na sekačku 220V. Mám třípramennýpůlmetrový káblík s modrým ,černým a žlutozeleným vodičem. Součástí pumpy je redukce na zásuvku - zapalovač do auta. Pumpa má koncovky vhodné na většinu ventilů.


Porovnání cen redukce z 380v na 220v , srovnání cen redukce z 380v na 220v na portálu HLEDEJCENY. Najlepšie cviky na chudnutie! Tréning, kardio, tipy na vyrysovanie svalov.


Chtěl bych se zeptat kdo se vyzná v elektrice a zapojení, zdali se dá udělat z přívodu 380V na zapojení třeba pily zapojení na pouhých 220V třeba na vrtačku.

Prostě a jednoduše zdali je to vůbec možné, nejsem elektrikář tak se pouze ptám abych byl trochu v obraze? Takze by mela stacit nejaka redukce mezi 3V zastrckou a 2V. Otázka znie: je možné z 380V napájania rozviesť bežné 220V zásuvky? Různé kombinace zásuvek a vidlic.


Vidlica 230V pologumená HL-1čierna, IP44. VÝSKYT: OBCHODŮ Koupit nejle. Redukce 380v na 220v produkt ů. Moc mi není jasné z tak zmatečného dotazu, co z čeho.


Pokud máš bojler na 380V a zásuvku na 230V, tak bojler jde přepojit na 230V. Technicky je to možné, ale ohřev vody bude trvat neskutečně dlouho a je docela možné, že ti to urve elektroněr, navíc ve vysoké sazbě tě to zeslíkne z gatí. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. A vyraza pri rozbehu - tiez som spekuloval to mat na kompresore preto som to nakoniec vzdal.


Měnič napětí 220V na 12V oceníte doma, v kanceláří, na cestách atd. Ale redukci z pětikolíku na čtyřkolík nikdo seriozní nemůže vyrobit a nabídnout zákazníkovi. Pokud nevíte proč, raději druhým neblbněte hlavu. Není mi jasné toto:Do elektrorozvadě če je přivedeno 3f 380V a ty jsou pak rozděleny na samostatné 1f okruhy 230V.


Kde je teda proveden ten převod z 3na 230?

This power converter is designed to work with Gulf-Coast ceiling fans to convert. Cestovní adapter, redukce do zásuvky EU, US. Univerzální cestovní napájecí adapter pro použití v celé Evropě a USA. Umožňuje zapojení autopříslušenství s napájecím napětím 12V a konektorem do zásuvky automobilového zapalovače.


Parametry: Vstup: 220V ~, 50Hz, 6A. Ovšem na stavbách nic neobvyklého. Tu by sme mali až dva činitele. Bože , ved ale mne je to jasné,čo je medzifázové napätie. Ale myslel som, že si myslel 3x230V sieť,to by malo proti N len 110V cca Motor musí pobežať aj na jednu fázý s kondíkom, len nebude mať plný výkon, to si musí uvedomiť, podla toho načo ho chce použiť.


Specializovaný e-shop na zásuvky 3V. Vybírejte zásuvky 3V na Moje-Elektro. Nasiel som pilu ktora je na priamo bez klin remenu. Len dufam ze to utiahne ked tam dam vedsi kotouc.


Potrebujem rezat hranoly o vedsi sirce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky