středa 21. srpna 2019

Topná rohož pod koberec

Elektrické topné rohože pod dlažbu, do betonu, pod koberec a PVC. Pro jednoduchost instalace je topná rohož nejoblíbenějším topným prvkem. Skladba podlahy – topné rohože pod plovoucí podlahu. Hliníková topná rohož termoKABEL aluMAT pod plovoucí podlahu (v místech kde není nainstalována je nutné plochu dorovnat vyrovnávací tkaninou).


Není vhodné k instalaci do prostor se zvýšenou. Tato topná folie je schopna kobereček ohřát na teplotu okolo 30°C během několika minut po zapnutí. Výhodou topných koberečků je především rychlá a snadné aplikace oproti jinému druhu doplňkového podlahového vytápění, stačí položit na Vámi požadované místo, zastrčit do elektřiny a zapnout.


Dvoužilové provedení pro snazší instalaci. Při pokládání rohože odpadá nutnost vracení se studeným koncem na začátek napájení. Nabídka dodání topné fólie se pak dělí na dva druhy, jednou z nich je metráž a ta druhá je kompletní set, který je vhodný i pro zručného kutila. Předpokladem je pokládka na betonovou desku s tepelnou izolací, nedoporučujeme u tepelně neizolovaných podlah.


Obývacia koberec je centrom pozornosti v miestnosti1. Vyberte príslušnú farbu1. Koberec správne vložte do miestnosti1.


Nad topným prvkem je nutno vytvořit stěrkovou vrstvu s tloušťkou 5-10mm pro rovnoměrné rozložení tepla a pro jeho mechanickou ochranu. Elektrická topná fólie HEATMAX CLASSIC se umisťuje přímo pod nášlapnou vrstvu, využívá se tedy pro přímotopný - neakumulační způsob vytápění. Jako nášlapnou vrstvu lze v tomto případě použít jakoukoliv plovoucí podlahu vhodnou pro podlahové topení, při použití MDF vyrovnávacích desek můžete jako podlahovou krytinu použít vinyl, lino, koberec.


Při použití topné fólie s měkčí podlahovou krytinou, jako je koberec , musí být systém instalován s použitím systému dvojitého překrytí. Dále nesmí být pokládána pod zdroje tepla (např. krbové vložky, krby, kamna apod.). Instalují se pod betonovou, anhydritovou podlahu, pod dlažbu nebo pod lino, marmoleum či vinylovou podlahu. Hlavní výhodou topných rohoží je snadná instalace (možné svépomocí), rovnoměrný výkon při vytápění, ekonomický provoz a příznivá pořizovací cena. Výdej zboží po dohodě a upřesnění termínu odběru.


V případě, že je topná rohož nainstalována pod dlažbou do flexibilního tmelu na tepelně izolovaný betonový podklad dosáhne teploty podlahy °C při teplotě prostoru °C asi za 5hodiny. Nabízíme Vám tři různé typy podlahových fólií, HML dvoužilová topná rohož pod plovoucí podlahy, HM dvoužilová odporová topná rohož a TR1-S jednožilová odporová topná rohož. Rohož místně kabelem při vysoké teplotě, takže nemůže být instalována pod každým povrchem. Umělý travní koberec s nopy, který je vhodný pro umístění pod venkovní bazén (podložka pod bazén). Topná fólie a topná rohož.


Naše topné rohože jsou nabízeny v sadách připravených k montáži s garancí nejvyšší kvality za konkurenční ceny. Díky topným rohožím získáte nejvíce úsporný způsob topení. Jsou tvořeny topným kabelem, který je fixovaný na síťovanou tkaninu, což umožňuje jednodušší instalaci.


Velkoplošné topné systémy vytvářejí lepší rozložení teplot ve vytápěném prostoru. Podlahové krytiny při rekonstrukci bytů či nové výstavbě zaujímají v rozhodování o použitých stavebních materiálech nejdůležitější místo. Samolepicí topná rohož pro podlahové topení s nízkou konstrukční výškou pro instalaci přímo pod keramickou dlažbu či přírodní kámen. Hlavnou funkciou čistiacich rohoží je znemožniť nečistotám z ulice vstup do domácnosti. K dispozícii máte rozličné materiály, hrúbky, vzory aj farby.


PRotiskluzová podložka se pokládá na volno mezi koberec a podlahu pod ním. Kromě toho podložka také zvyšuje nášlapnou vrstvu koberce, a tím maximalizuje komfort při došlapu. Jedná se o gumovou mřížku, která skvěle udrží koberec na svém místě.


Kvalitní topná folie HEAT DECOR korejské výroby s evropskou certifikací. Naše topné fólie se vyrábí v těchto řadách: Možnosti využití topné fólie Heat Decor jsou různé: podlahové vytápění, stěnové vytápění, vytápění zrcadel proti orosení. Proč si vybrat topnou folii Heat Decor?


Záruka je let (u černé řady let).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky