pondělí 19. srpna 2019

Káď na vodu

Kategorie: plastové sudy, kádě, barely kádě na vodu Nádoby na dešťovou vodu , ale i pro potravinářské, nebo průmyslové využití. Možnost dokoupení vík, podstavců a výpustných ventilů. Prodám starší čistou plastovou káď na vodu , která sloužila pro vinařské účely. Horní zúžená část byla odřezána, nahoře je lehce opravitelná prasklina d = cca cm. Proč mít doma plastovou nebo plechovou káď na vodu , když můžete mít naše kádě, které vám vydrží spoustu let a zkrášlí vaši zahradu.


Káď na vodu

Na slunné místo doporučujeme modřínové. Sudy na vodu v e-shopu HORNBACH. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Koronavirus - Z důvodu koronaviru (KOVID-19) funguje pouze e-schop. Stále pracujeme, vyrábíme, přijímáme objednávky, vše zasíláme přepravní společností DP nebo Toptrans.


Káď na vodu

Vnější průměr včetně obložení je 2cm. Plastová káď hranatého tvaru o objemu 3l, vyrobená z tmavězeleně barveného polyetylenu, vhodná zejména jako nádrž na dešťovou vodu. Káď hranatá 300l na dešť. Nádrže na dešťovou vodu. Hodí se pro rodinné domy i rekreační objekty.


Ušetříte až polovinu vody spotřebované v domácnosti i zahradě. Pokud chcete ušetřit peníze za vodu. Nádoby pro shromažďování dešťové vody využijete zejména v době, kdy déšť nepřichází a půda je suchá.


Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba, která zachytí měkkou dešťovou vodu. Naše firma se už léta zabývá prodejem kvalitních plastových nádrží na sběr a využití dešťové vody. Všechny naše plastové nádrže na vodu jsou vyrobeny v Německu. Vyberte si co potřebujete z 6aktuálních inzerátů nádrž na vodu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Hospodaření s dešťovou vodou. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora.


Na terasy a balkony se hodí její nízká varianta. Tam může sloužit i jako truhlík na muškáty, zvýšený záhon na jahody, jezírko na lekníny ap. Kádě na vodu jsou vyrobeny z důkladně vysušeného a dohladka zhoblovaného modřínového dřeva. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Dřevěné kádě na vodu lze využít i jinými způsoby.


Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní. Plastová káď o objemu 1l, vyrobená z černě barveného pružného polyetylenu LD-PE, vhodná na vodu , pro rybáře, k tech. Nabízíme sudy s praktickým kohoutkem i víkem. V naší nabídce najdete rovněž podstavec pod sud na dešťovou vodu pro sudy o objemu 200l a 300l.


Káď na vodu

Kulatý podstavec pod sud na dešťovou vodu usnadňuje napouštění kýblů či konví z výpustě sudu. Jednokomorové nádrže na vodu jsou nejlevnější variantou, která je pro většinu domácností zcela dostačující. V případě zájmu rádi zpracujeme nabídku i na vícekomorové betonové nádrže na vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky