středa 7. srpna 2019

Solární klimatizace do auta

Solární klimatizace ventilátor do auta na boční sklo. Nemáte v autě klimatizaci? Nebo byste chtěli aby bylo Vaše auto vyvětrané pokud někde pouze stojí bez zapnuté klimatizace ? Tak tento produkt je přesně pro Vás, je totiž napájen pomocí vlastního solárn.


Zajišťuje dlouhodobě příjemnou vůni ve vašem autě. Na možnosti umístění a montáže se podívejte ve fotogalerii.

Osvěžovač se umisťuje na větrací mřížku pomocí skřipce. Využití: Fotovoltaický solární panel využijete od jara do podzimu. Pouze v zimě, kdy sklon slunečních. Velmi praktický a silný držák do auta pro mobilní telefony.


Magnetický držák USAMS ZJ0vyniká svoji univerzálností. Stačí přilepit magnetickou samolepku na rovnou část vašeho smartphonu a můžete jej začít používat. Výborný pomocník v parných dnech, který odvádí teplý vzduch z auta ven.


Držák do ventilace či klimatizace. Klimatiazce do karavanu je vhodná zejména pro cestování do států jižní Evropy kdy teplota v létě dosahuje i stupňů Celsia, v karavanu pak teplota šplhá k stupňům Celsia.

Pobyt v obytném přívěsu či obytném vozu je při těchto teplotách téměř nemožný a klimatizace se rychle stává takřka nutností. Klimatizace seřazené podle ceny od nejlevnějšího. Většinu produktů máme skladem. Zboží doručíme do hodin až k vám domů.


Rádi vám poradíme s výběrem. Každá mobilní klimatizace při svém provozu odvádí horký vzduch mimo chlazenou místnost. K tomu využívá hadici, která ústí do otevřeného okna nebo otvoru ve zdi či okně. A v tom je právě ten zádrhel. Aby klimatizace pracovala maximálně efektivně, měla by být všechna okna a dveře zavřené.


Externí klimatizace do auta 2W. Chceme Vás informovat že z důvodu covid-není možné přijímat u přepravců hotovost. Z důvodu vytížení a vzniklé situace se může doručení objednávky mírně zpozdit.


Také se Vám už stalo, že po návratu do auta se v něm kvůli vedru nemůžete ani nadechnout? Skvělý pomocník v parných dnech. Odvádí teplý vzduch ven z automobilu. Spolu s horkým vzduchem také odvádí nepříjemné zápachy.


Při deštivém dni lze použít k odmlžení okna. Chraňte před nadměrným slunečním zářením, vzhledem k vysoké teplotě.

Connect IT Connect IT InCarz Mmagnetický držák do mřížky ventilátoru CI-658. Kvalitní sluchátka jsou nutností pro každého, kdo to s hraním her myslí vážně. Vážení zákazníci, náš ESHOP je plně v PROVOZU. Naše kamenná PRODEJNA v Ostravě má OTEVŘENO dle otevírací doby. Ten se skládá z fotovoltaických panelů, měniče napěti, baterií a potřebné kabeláže.


Mobilní klimatizace jsou používané zejména k překlenutí nejteplejších dnů, přičemž na zbytek roku je možné je uklidit. Jsou často vyhledávány domácnostmi v panelákových bytech ( klimatizace do bytu), kde by byla instalace stacionární jednotky náročná, nebo v historické zástavbě, kde je umístění stacionární klimatizace vyloučené. Nespornou výhodou mobilních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky