čtvrtek 29. srpna 2019

Panther condens 12 kko

Panther condens 12 kko

Voda v zásobníku je prednostne nahrievaná vykurovacou vodou. Kotol na vykurovanie zabezpečuje teplú vodu cez trojcestný ventil s vysokým výkonom. Pro přestavbu zařízení na jiný typ plynu odkazujeme na kapitolu „Změna plynu“. Panther Condens Vysoká účinnosť.


Dokumentácia k výrobku. Sestava je dodávána včetně krycího panelu trubek a propojovacího NTC kabelového čidla kotle a bojleru. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Označenie CE Označením CE sa dokumentuje, že vý-robky podľa typového štítku spĺňajú zá-kladné požiadavky príslušných smerníc.


Kotel na vytápění zajišťuje teplou vodu přes třícestný ventil s vysokým výkonem. Elektronická regulace e - bus zajišťuje plynulou modulaci výkonu, čímž pomáhá k šetření plynu. Tento produkt obsahuje čerpadlo, expanzní nádobu včetně integrovaného ventilu pro provoz se zásobníkem (bojlerem). Kotol riadi celú zostavu a všetko sa nastavuje na ovládacom paneli kotla. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Výkon od kW do 1kW pri kúrení či ohreve vody. Kotel poskytuje teplou vodu přes třícestný ventil s vysokým výkonem. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. PANTHER CONDENS -30KKO - Náhradní díly pro plynové kotle e-shop. Zásobník se umísťuje pod kotel na zem. Kotol je plne pripravený na pripojenie zásobníka vrátane snímača teploty teplej vody a trojcestného ventilu.


Kotol je pripravený na pripojenie zásobníka vrátane snímača teploty teplej vody a trojcestného ventilu. ZEN - Krby, kachle, kotly, ohrievače vody. Je vybavený odolným a účinným výmenníkom tepla z nerezovej. Modulačný rozsah výkonu kotla 9- kW.


Chci vložit aktuální cenu produktu na svůj web. Kotel zobrazuje (x), jestliže jsou tlačítka (x) nebo (x) funkce (x) přece jen aktivovány. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Panther condens 12 kko

Kondenzačné kotly - Zostavy kotol a zásobník – Protherm. Internetové ceny, cenník. Hodnotenie produktu: (). Plynové kondenzačné kotly - Zostavy kotol a zásobník - Protherm.


Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Energetická trieda pre vykurovanie A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky