úterý 13. srpna 2019

Dezinfekce do klimatizace

Návod jak použít nejprodávanější čistič klimatizace Klima Fresh K2. Zavřeme všechny dveře a okna 2️⃣ Nastartujeme, zapneme ventilátor na nejvyšší stupeň,. DEEP CLEANING The Nastiest Car Ever! Complete Disaster Full Interior Car Detailing Transformation! V přístroji díky výboji vzniká ozón, který má vysoce dezinfekční účinky.


Pokud se po provedení procesu dezinfekce klimatizace nepodaří napoprvé zápach úplně odstranit, je to známka zanedbané údržby klimatizační soustavy a je vhodné úkon dezinfekce klimatizace v krátké době zopakovat.

Jako prevenci doporučujeme provádět proces dezinfekce klimatizace a čistění klimatizace 2x za rok. Dezinfekce klimatizace. Jednoduše a rychle zbavte klimatizaci nebezpečných bakterií s přípravky na dezinfekci. Vaše auto krásně provoníte. ATAS PLAK AIRCLIM MÁTA 150ml.


Nevýhody: menší účinnost než dezinfekce ozónem. Finančně i časově náročnějším řešením je dezinfekce klimatizace prováděná ozónem nebo speciálním roztokem v autorizovaném servisu. Zde také servis provádí výměnu kabinového filtru a provede pečlivou kontrolu systému klimatizace.


Přípravek má velice jednoduché použití.

Jedná se o tlakovou nádobku, která se. Ozonové čištění je nejnovější technologii v oblasti dezinfekce autoklimatizace. Ozon se řadí mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidla a jeho účinnost je známá z mnoha oborů, obzvláště ze zdravotnictví.


Rychle a spolehlivě ničí také velmi odolné druhy nebo formy patogenních mikroorganizmů, které chlor a. Autoservis Garant provádí desinfekci klimatizace vysoce koncentrovaným roztokem na organické bázi. Myslete na svoje zdraví. Roztok je pomocí speciálního přístroje (MiST Air Quality) postupně rozprášen do klimatizačního systému a takto vzniklá mlhovina zahubí a odstraní veškeré pyly, roztoče, mikroorganismy. Po vyvětrání dáme do vozidla nový kabinový filtr. Ve vozech alergiků, astmatiků a kuřáků je pravidelné čištění klimatizace nutností.


Chinese formulated herbal remedy. Clears inflamed lungs and airway passages. No prescription needed. Nabízíme autorádia, autohifi, reproduktory, zesilovače, subwoofery, tlumení a mnoho dalších doplňků do auta. V kabině vytváří ozón, který vyčistí a odstraní zápach organického i neorganického původu.


Pro dosažení ideálních výsledků dezinfekce a odstraňování zápachů by měl být automobil předem důkladně vysátý, vyčištěný mokrou cestou nebo párou a vyměněn kabinový filtr. Správně fungující klimatizace má zhruba do půl minuty po zapnutí foukat dostatečně chladný vzduch. Když se zdá, že nefunguje správně, je třeba velký servis.


Tam mají speciální zařízení, které celou klimatizaci napojí na rozvody, v nichž obíhá chladicí kapalina.

Vítejte v našem obchodě. Naše klimatizace se dají namontovat naprosto všude, nejste ničím limitovaní, chybí Vám balkon na venkovní jednotku nebo bydlíte v památkové zóně, to už řešit nemusíte :-). Kromě jiného proniká plynný ozon do všech koutů a skulin i do pórů všech materiálů (stroje, zařízení, textilie,). Veškeré informace o produktu. Představujeme vám účinný a jednoduše použitelný přípravek pro čištění klimatizace a ostatních ventilačních systémů vašeho automobilu.


Neudržovaná klimatizace je rájem pro plísně a bakterie, které způsobují nejen zápach, ale i zdravotní komplikace. A to nejen u alergiků a dětí, ale i zdravých jedinců. Zápach samotný se projevuje až v posledním stadiu hniloby. Lahvičku dezinfekce klimatizace držte co nejdál od těla.


Postavte na podlahu mezi přední a zadní sedačky, nasměrujte uzávěr spreje vzhůru (na strop vozu) a stlačte uzávěr do dolní polohy, kde se spoušť spreje uzamkne a bude vstřikovat přípravek až do úplného vyprázdnění. Sprej poté nelze zastavit. Výparník klimi není vidět , tam se ta pěna dostane tím jak se rozpíná. Proto se dezinfekce klimi u áci nechá udělat pouze pomocí pěnového spreje.


Normálně se tam nic jiného nedá nastříkat. Já tam vystříkal zhruba půlku spreje , měl 400ml , více do výparníku a poté o trochu míň do výdechů topení. Na výběr máte z produktů.


Pokud vás zajímají spíše nejlepší klimatizace z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie klimatizace recenze a testy. Tak jsem se díval na ten zázračný přístroj na čištění klimatizace a jmenuje se generátor ozonu. Vypadá to zajímavě, asi to také zkusím. Kvalita odvedené práce a její výsledek je u nás spolu s vámi, našimi zákazníky, vždy až na prvním místě.


Upouští se od dezinfekce interiéru vozidla konvenčním dezinfekčním sprejem a začínáme ho dezinfikovat ozonem. Pro naše zákazníky přinášíme novinku v podobě zařízení BERNER, které pracuje na principu zahřátí speciální tekutiny, ze níž se tvoří jemná mlha, která se při zapnutí vnitřní cirkulace dostane do celého interiéru vozidla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky