čtvrtek 22. srpna 2019

Plynový průtokový ohřívač vody mora

Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohřívače vody vám zaručí ohřev vody přesně dle vašich potřeb. Smaltovaná ocelová nádrž, ochranné prvky a možnost nastavení požadované teploty jsou jen zlomkem funkcí, které Vám elektrické ohřívače vody MORA nabízí. Je naším přáním, aby Vám náš výrobek dlouho dobře a spolehlivě sloužil. Při obsluze ohřívače je nutno dodržovat určité zásady. VEGA jako jedna z hvězd letního trojúhelníku vévodí souhvězdí Lyra a svou jasností mnohonásobně přesahuje jasnost Slunce.


Díky minimálním rozměrům, modernímu designu a především díky svým jedinečným vlastnostem převyšuje průtokový ohřívač vody VEGA všechny dosavadní výrobky své kategorie.

Snadná náhrada za starší typy plynových průtokových ohřívačů vody MORA 3a 3bez dalších úprav je VEGA s označením MAX. N0- Karma VEGA umí ohřát až l vody za minutu, má hydroturbínku pro zapalování ( je tedy bez věčného plamínku) a je s odtahem spalin do komínu. MORA BTOM P BEZTLAKÝ OHŘÍVAČ VODY MORA BTOM P Tyto ohřívače jsou vhodné do prostor, s případnou průběžnou potřebou menšího množství horké vody , jako například do kuchyní,. Vzhledem k menšímu výkonu není. Beztlaký ohřívač vody BTOM P Beztlaký ohř.


N0ohřívač vody průtokový plynový. MEMBRÁNA VODNÍ ARMATURY PLYNOVÝ OHŘÍVAČ MORA PO 371. V případě náhrady stávajícího ohřívače (PO PO 3) ohřívačem.


Plynová , vodní armatura-Vega.

Nejstarší typy plynových průtokových ohřívačů totiž nemají pojistku na. PO kterou kdysi vyráběla Mora. Popis: Prodám ks plynový průtokový ohřívač vody MORA TOP VEGA N 032. Technické údaje: jmenovitý výkon: 1kW účinnost: minimální přetlak.


MORA , MORATOP typy PO, PK, VEGA PROXIMA, EKEKEK24. Prodám zcela funkční plynový průtokový ohřívač vody zn. N0ohřívač vody průtokový plynový VEGA 10. N0Jmenovitý výkon 1kW Bez nutnosti zapojení do elektrické sítě VEGA, průtokový ohřívač vody , je zcela novým hvězdným výrobkem českého výrobce MORA -TOP.


Historie a současnost firmy MORA -TOP s. Mora Moravia, která do něj přesunula veškerou výrobu topné a horkovodní techniky, tj. Při výměně spotřebiče oceníte rychlost a komfort výměny starého spotřebiče za nový. Jelikož VEGA MAX má shodné rozměry a vývody jako staré. A to nejpodstatnější – každé se hodí pro použití ve zcela jiné situaci. Pokud tedy bojler zaměníte za průtokový ohřívač vody (a naopak), zbytečně budete platit víc, než by bylo nutné.


V tabulkách vám shrneme výhody a nevýhody obou variant a poradíme, jakou kdy pořídit. V případě, že máte doma přípojku na zemní plyn a dokážete zajistit odvod spalin, plynový ohřívač vám dobře poslouží. Odvod spalin je obvykle zajištěn přes zeď, tzv.


Kombinovaný ohřívač vody. Pokudchcete na ohřívání vody ušetřit, popřemýšlejte nad kombinovaným bojlerem.

Během topné sezóny tento typ. Průtokový ohřívač EccoTempje přenosný, průtokový plynový. Ohřívač není žádnou hračkou, je používaný lidmi na celém světě, při správném používání funguje bezpečně a spolehlivě. Prodám plynový průtokový ohřívač vody MORA 370. Oba ohřívače jsou funkční, vyřazeny byly kvůli rekonstrukci vytápění v domě.


Návod plynový kotel Mora 670.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky