čtvrtek 8. srpna 2019

Truma topení

Truma je značka jakosti nejen pro teplo a komfort v kabinách nákladních automobilů, na jejich ložné ploše (i pro ADR), lodích nebo obytných přívěsech a automobilech, ale i pro vytápění stavebních strojů, komunálních vozidel a všude tam, kde potřebujete bezpečné, spolehlivé a ekologické topení. Topení topí naplno automaticky až do doby, kdy dosáhne tohoto obvyklého stupně, pak se samo reguluje. Je NESPRáVNÉ nastavovat topení naplno a pak ho tlumit.


Pokud nastavíte topení naplno, a pak ho opomenete tlumit, může dojít k přehřátí a poškození pláště topení. Truma Combi heaters combine two functions in one appliance.

They warm the living area and heat water in the integrated stainless steel tank. Depending on the model, Combi heaters can be used in gas, electric, diesel or mixed mode. Truma Service To get you quickly moving again Do you have a problem with your Truma appliance, want to look at the FAQs or download instructions or conformity declarations?


Simply enter a keyword or choose your subject from the list. Truma Frostair sound muffler for installing in the cold air system of air conditioning equipment for additional noise reduction in the living area. You can make your cooling system even quieter by using Truma sound mufflers.


Using just one reduces air flow noise within the interior by.

In cooling mode, the Truma Saphir also dehumidifies and cleans the air with the integrated fluff and particle filters. Thanks to the reversible cooling circulation system it can also be used as a heater with heat pump. Truma supply a range of high quality products suitable for caravans, mobile homes, commercial vehicles and boats.


The Truma iNet Box is the central control unit and interface to the connected Truma appliances. It is easy to install and lets you reliably combine your Truma appliances with each other. The Panel itself is mainly.


V takovémto případě je nutná výměna elektroniky topení (provádí servis Truma ). Bezpečnostní pokyny – Přístroj smí být provozován pouze tehdy, pokud je po tech-nické stránce bez závad. Je třeba si stanovit kam hodláte s obytkou jezdit. Topení je již dostupné pouze ve verzi s automatickým zapalováním.


Součástí topení je termostat a existuje možnost dokoupit k němu přídavný rozfuk teplého vzduchu pro ještě větší komfort. Are you having problems logging in? Have you forgotten your password or changed it recently? Did you enter your password correctly? Nerezová trubka pro odvod spalin mm.


Rear Panel with Heat Deflector.

KG is a German manufacturer of leisure products for caravans and motorhomes. The company develops, manufactures and sells heating and air conditioning systems, hot water boilers, maneuvering systems and products for energy and gas supply. Jeho následek může být vypadnutí trubky z odkouření topení. Topení můžeme doplnit ventilátorem, který je vhodný zejména pro zimní provoz.


We understand that keeping your caravan or Motorhome running is most important. The AquaGo is Truma ’s tankless water heater. It’s an instant, on-demand system. Many manufacturers offer tankless.


Plynová topení pro obytná auta a karavany. Popis: Používá se jako krycí trubka přes 55mm trubku pro odvod spalin, a také na rozvody teplého vzduchu pro topení Truma řady E, C a S.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky