úterý 27. srpna 2019

Prodám akumulační nádrž

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů akumulační nádrž. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám akumulační nádž 4m3. Byla zazděná a používala se jako akumulační nádrž ke kotli na tuhá paliva.


Z přední a zadní strany jsou šroubovací víka, jestli je těsnění pod nimi stále funkční nevím.

Je několik let nepoužívaná a tak. Síla stěny 8mm uvnitř jsou jako nové lesklej plech. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Ze silného materiálu se třemi úrovněmi ukazatelů teplot. Přešel jsem na jiný systém topení.


Jsou vhodné na fekál, akumulační nadrž, tlaková nádoba ke kompresoru, retenčni nadrž, jímka, skeptik, silo, napaječka, plovak, na naftu,dám,olej,nadrž na dešťovou vodu, rezervator na pitnou vodu, a mnoho dalších využití.

Původně dva kusy, instalována jen jedna. Jakékoliv parametry si prohlédnete na akumulační nádoby Dražice. LCD displeje s podsvícením,různé režimy počítání a akumulační funkce. Nastavená hodnota a indikace nastaveného čísla,ukázka zadání čísla pomocí klávesnice 2x vstupní režimy hmotnosti jednotky.


Nádrže jsou starší, ale plně funkční, prověřené provozem. Lyra není jen akumulační nádrž , ale promyšlený celek skládající se z řady řešení, která dohromady přináší významné úspory energie a šetří naše životní prostř. IBC nádrže Před výběrem IBC se podívejte na stručný článek Jak vybrat IBC nádrž. IBC má vstupní otvor 1 nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm (3). Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.


Podat inzerát bez registrace. Bazar pro dům a zahradu Kotle, Kamna, Bojle. Využívá se převážně pro ohřev vody, vytápění a chlazení. Akumulační nádrž nerez 300L.


Male video predstavujici zakladni principy akumulacni nadrze , tento priklad zobrazuje akumulacni nadrz LMT pripojenou v klasickem prostredi rodinneho domu k radiatorum, TUV, kotli na tuha paliva. Hledáte způsob, jak využít teplo na maximum? Máte doma krbová kamna či solární systém?

Pak se bez akumulační nádrže zajisté neobejdete. Kromě ekologičtějšího provozu vaší domácnosti se postará také o prodloužení životnosti kotle, zvýšení účinnosti solárních systémů a tepelných čerpadel i optimální spalování v kotli na tuhá paliva. Nádrž na dešťovou vodu za výhodnou cenu Vám vyřeší zavlažování, mytí auta i praní a splachování a ročně tak můžete uspořit tisíce korun. A to jsou jen některé z možností, které Vám plastová nádrž na dešťovou vodu otevírá.


Jímejte dešťovou vodu a nenechejte si ze střechy odtékat tisíce korun ročně. Jsou vhodné na kontejner jako fekál, cisterna,necha se použít i na pitnou vodu, dále jako akumulační nadrž, tlaková nádoba ke kompresoru, retenčni nadrž, jímka, septik, fekál,silo,na naftu,olej,napaječka, nádrž na dešťovou vo. PRODÁM NOVOU AKUMULAČNÍ ITALSKOU NÁDRŽ 8L, S NÁVARTKY I IZOLACÍ. Při koupi všech tří nádrží najednou možná sleva.


Cena je za jednu nádrž. Dotace na nádrže na dešťovou vodu - program dešťovka Státní fond životního prostředí zveřejnil již první informace k připravovanému dotačnímu programu pro občany, který je zaměřený na podporu efektivního a udržitelného hospodaření s vodou v domácnostech. Cílem tohoto programu je motivovat vlastníky a stavebníky obytných domů k udržitelnému a efektivnímu.


Problém je v tom, že v topné soustavě není žádná akumulační nádrž a tudíž je potřeba do kotle stále přikládat :-) Rád bych nějakým způsobem docílil stavu, že budu topit jeden nebo dva dny nonstop pro nabití nějaké akumulační jednotky a ta bude poté schopna topit dalších dní sama.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky