pondělí 19. srpna 2019

Pelety royal cena

Paskovská peletárna, která je součástí pily Mayr-Melnhof Holz, je pro CDP Ivory důležitým partnerem. Royal Pellets, 1 smrkové pelety , jsou určeny pro použití v automatických kotlech a kamnech přizpůsobených topení peletami. Ekologické dřevní pelety nejvyšší kvality Royal Pellets jsou vhodné pro všechny typy krbů, kotlů a kamen na pelety.


Jsou lisované ze směsi dřevních pilin měkkého dřeva nejčastěji smrku, bez kůry a příměsí. Co jsou dřevěné peletky?

Dřevní pelety na topení jsou výlisky a především moderní ekologické palivo z jemné dřevní hmoty válcovitého tvaru o průměru 6-mm a vynikají celou řadou příznivých vlastností. Zákazníci se na nás poměrně často obrací s dotazeKdy se dají pořídit nejlevnější peletky? Jedna užitečná rada tedy nakonec: nejlevnější pelety na topení pořídíte mimo topnou sezónu.


Chcete-li jednoduše ušetřit, tak si. V posledních letech je také významným hráčem na poli ekopaliv. Dodáváme pelety a brikety jen té nejvyšší kvality do celého podhůří Beskyd.


Dle druhu pelet je hmotnost palety 9kg či 1. K paletovým objednávkách je účtován poplatek 1Kč vč.

Dřevěné pelety Vám můžeme přivézt zdarma. Podívejte se na naši Mapu rozvozu. Mezi klíčové parametry dřevěných pelety patří jistě popelnatost, výhřevnost a vlhkost. Třída Ase používá ve větších kotlích a při jejím spalování vzniká víc popela.


V těchto peletách již může být určitá část kůry, lesních těžebních zbytků, a tedy i vyšší. Rýchle dodávky drevených palív ( pelety , drevené brikety) a záhradných substrátov pohodlne priamo do domu. Peletky se vyznačují vysokou hustotou, nízkým obsahem vody a velmi nízkou přašností. Certifikace EN plus A1. Lisováno ze směsi dřevních pilin měkkého dřeva nejčastěji smrk bez kůry a pojiva.


Při použití pelet se vždy řiďte instrukcemi k provozování konkrétního topného zařízení. Drevené pelety značky Royal Pellets sú vyrábané v moravskom Paskov v rámci najväčšej českej píly rakúskeho koncernu Mayr Melnhof Holz. Ročná produkcia dosahuje 80.


Vzhľadom k tomu, že píla odkôrňujeme 1 dovážané guľatiny, reže výlučne smrek a pilín je ihneď transportovaná do šetrné. Na rozdíl od zdrojů ropy, uhlí nebo plynu, je dřevo, tzv. Pro soudržnost dřevěných pelet má kromě vy­sokého tlaku význam také obsah ligninu ve dřevě, další přídavné směsi, pojiva nebo lepidel se nepoužívají.


Takto upravené mají asi o více energie jak kusové dřevo.

Pokud bydlíte v blízkosti některé z peletáren, sáčkované pelety si můžete obvykle po předchozí domluvě vyzvednout osobně a přepravit na vlastní náklady. Moderní doprava cisternami významně přispívá k celkovému pohodlí při vytápění dřevěnými peletami. Pelety lze často objednat přes internet. Královská výhřevnost, královské pohodlí. Smrkové pelety třídy Apro nejnáročnější uživatele.


Výrazné slevy dle odebraného množství ! Velmi poptávaným produktem firmy jsou dřevěné pelety (dřevní peletky).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky