pondělí 5. srpna 2019

Rozdělovač vody

Rozdělovač vody

Rozložením bodového zatížení tlakové vody na klasickou vzlínající vlhkost zamezí přístupu vlhkosti a solí, a umožní tak vyzrání sanační omítky. Rozdělovač vody propouští molekulu páry, nepropouští však molekulu vody. Eliminuje bodový tlak až do atmosfér. Jaký směšovací rozdělovač lze použít pro podlahové vytápění v případech, kdy je zdrojem vytápění tepelné čerpadlo THERMIA?


Stále častěji se při instalacích podlahového vytápění setkáváme s nevhodně zvolenými a následně použitými typy mísicích sestav, které mají zabezpečit odpovídající teplotní regulaci otopné vody podlahového vytápění. Například můžete zavlažovat trávník zavlažovačem, pak hrnkové rostliny, záhonky, živé ploty a truhlíky pomocí systému kapkové závlahy. Kombinovaný rozdělovač - sběrač.


CHARAKERISTIKA rozvod topné vody do jednotlivých větví. Modulový systém s volitelnými rozměry rozdělovací a sběrné komory, dimenzemi jednotlivých výstupů a jejich roztečí. GARDENA slouží k současnému připojení dvou zařízení k jednomu kohoutu. Výstupy lze plně regulovat.


Rozdělovač vody

K rozdělovači lze připojit dva zavlažovací počítače od společnosti GARDENA. Průtok vody automaticky otevře výstupy, jeden po druhém, v závislosti na naprogramování zavlažovacího počítače. Praktické: rozdělovač vody lze pružně přizpůsobit podmínkám ve vaší zahradě. To znamená, že můžete zavlažovat buď pouze dvě oblasti nebo až šest.


Nepotřebné výstupy vody se jednoduše deaktivují. Přívodní a vratné potrubí se napojí souběžně do kombinovaného rozdělovače, čímž se výrazně zjednoduší vedení potrubí v kotelnách. Správný výběr je tedy navýsost důležitý, neboť se jedná o významný prvek pro jeho provoz a ovládání. Rozdělovače mohou rovněž sloužit k distribuci topné vody k otopným tělesům. Jednoduše připojíte rozdělovač vody na zeď domu, nebo na zem.


Protože jsou všechny vývody vody umístěny v. Toto inteligentní řešení je ideální, když není k dispozici dostatečné množství vody pro současné napájení všech koncových přístrojů. Toto řešení je také ideální v případě, že tlak vody nedostačuje pro zavlažování všech míst najednou. Umístěný je na upevňovací desce a lze jej kdykoliv odebrat.


Modulový rozdělovač pro sanitu, bez uzavíracích ventilů vývodů. Zde nabízíme rozdělovače vody do myček nádobí. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.


Rozdělovač vody

Tělo topné vody – je osazeno průtokoměry, automatickým odvzdušňovacím. Ocelové svařence slouží k nejrůznějším účelůrozdělovače k rozdělování topné vody do. Kompletní sada pro přípravu konstatntní teploty vody přímo do smyčky podlahového vytápění.


Sada obsahuje termostatickou hlavici s čidlem, zpětnou klapku a teploměr. Elektronicky řízené oběhové čerpadlo Vilo Ymos PARA. Modul není určen pro přímé napojení na rozdělovač.


Rozdělovač vody

Tento sortiment můžete objednat zde. Varianta 4cestný rozdělovač vody. Díky jednotrubkovému rozvodu nedochází k ochlazování vody v bojleru cirkulací.


Teplá voda se nemíchá se studenou a je okamžitě k dispozici. HWAT-ECO, snadno programovatelná řídicí jednotka, zajišťuje, aby systém byl používán výhradně pro udržování teploty v potrubní síti, nikoliv pro ohřev vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky