úterý 7. listopadu 2017

Suchý led použití

China Led Products Wholesaler Supplier High Quality, Competitive Price! Find the Newest Product. Suchý led je chemicky oxid uhličitý v pevném skupenství. Mezi jeho nejvýraznější vlastnosti řadíme teplotu tuhnutí, která dosahuje -79oC. Vzhledem k velmi nízké teplotě neobsahuje choroboplodné zárodky.


Od klasického ledu se liší hned v několika.

Když se suchý led vloží do vody, sublimace akceleruje a vytváří se vodní mlha. Tento efekt se využívá ve strojích na výrobu „plíživé“ mlhy v divadlech, na. Po použití vždy znovu uzavřete víkem.


Můžete si uložit suchý led v domácí chladničce nebo mrazničce. Pevný oxid uhličitý má řadu vlastností, které z něj činí vynikající tryskací médium. C, teplota proudu tlakového vzduchu s peletami se většinou pohybuje kolem -25°C.


Chef – molekulární gastronomie, suchý led , catering Díky použití nejmodernějších technologií je tato španělská značka spojením nekompromisní kvality a funkčního designu. Je to značka, jejíž synonymem je inovace, kvalita a hodnoty. Většina výrobků je vlastní výroby a patří mezi ně například udírny Aladin, Sous Vide, aplikace pro tekutý dusík, talíře z.

This feature is not available right now. Please try again later. Kouzelný pomocník v mnoha oblastech průmyslu.


Obecné informace Vlastnosti Oblasti použití Dodávky Suchým ledem se rozumí oxid uhličitý v pevné formě. Narozdíl od běžného vodního ledu, který existuje při teplotě 0° C a níže, je suchý led extrémně chladný, jeho teplota je –°C. Směs suchého ledu a vodní led může být použit pro chlazení potravin, piva a pivní sudy. Používejte pouze suchý led může zmrazit pivní sudy nebo poškození. Při ochlazení pod −°C mění plynný oxid uhličitý svoje skupenství přímo na pevné (desublimuje) za vzniku bezbarvé tuhé látky, nazývané suchý led.


Oxid uhličitý je nedýchatelný a ve vyšších koncentracích může způsobit ztrátu vědomí a smrt. Naruší totiž uhličitanovou rovnováhu v krvi a způsobí tak. Nezanechává zbytky, jako je znečištěná voda nebo písek ( suchý led okamžitě sublimuje a tím jsou nečistoty odstraněny). Nejrůznější výrobní technologie lze čistit rovnou na místě bez demontáže. Je ekologický - bez zápachu a chuti, nejedovatý, nezápalný.


Služby zákazníkům Služby zákazníkům. Chlazení suchým ledem si získalo velkou oblibu. V poslední době si suchý led objednávají i vinaři pro chlazení hroznů.


Naše sesterská společnost ASCO Carbon Dioxid dodává zařízení a komponenty pro výrobu, skladování a použití suchého ledu. Zařízení a systém dodávek. Společnosti skupiny Messer Group nabízejí zařízení a sytémy dodávek pro technické plyny z jediného zdroje - od ventilu až po velkoobjemové zásobníky.

Napadl mě pokus, který tak trochu nesplňuje bezpečnostní normy. Prodej suchého ledu s náplní magické kapsle ve formě pelet (velikosti rýže).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky