čtvrtek 2. listopadu 2017

Plynové radiátory

Plynové radiátory

Těchto vlastností se stále více využívá k šetření energií. Nízkoteplotní instalace s kondenzačními kotli, s tepelnými čerpadly nebo se solárními panely se budou doplňovat hliníkovými radiátory. Imaginative radiators of many colours, which will became the jewell of your interior.


Deskové radiátory jsou naopak prostorově úspornější a také cenově dostupnější. V koupelnách se často používají speciální koupelnové radiátory - tzv. Všechny výše popsané typy radiátorů naleznete v našem širokém sortimentu.


Například podle spalování plynu v hořáku můžeme plynové kotle rozdělit na atmosférické a přetlakové. Podle způsobu přenosu tepla hořákem jsou rozděleny na konvenční a sálavé kotle. Podle druhu materiálu výměníku tepla dělíme kotle na nerezové, ocelové, litinové, měděné a ze speciální slitiny hliníku a. Základním rozdílem je, že plynové kondenzační kotle využívají pro ohřev zbytkové teplo se vzniklé spaliny, čímž kondenzační kotle dosahují podstatně vyšší účinnosti a tím nižších provozních nákladů. Na našich stránkách naleznete pouze nejlepší kondenzační plynové kotle na trhu. Plynové ohrievacie gamatky Karma sú použiteľné ne vykurovanie bytov, domov, rôznych kancelárskych priestorov.


Najväčšou výhodou je jednoduchá inštalácia a absencia vykurovacieho rozvodu, alebo komína. Najpredávanejšie radiátory Korado a Purmo so zárukou rokov vám dovezieme kamkoľvek na Slovensku. Využite nášho sprievodcu pri výbere radiátorov.


Plynové kotle, alebo nízkoteplotné kotle sú zariadenia na vykurovanie domov, bytov a iných obytných zariadení. Plynové kotle sa už postupne dostávajú do úzadia a nahradzujú ich moderné kondenzačné kotle. Uzatvorená spaľovacia komora, či už z plechu, alebo liatiny dávajú dlhú životnosť a veľmi jednoduché servisné.


Plynové radiátory

Kúrenie, voda, plyn - Internetový obchod. Porovnajte si naše ceny s cenami v najbližšej predajni. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Radiátory spolehlivě vytopí koupelnu i celý dům. Pryč jsou taky veškerá výkonnostní omezení. A to směrem nahoru i dolů.


Plynové radiátory

Skvěle se však hodí i třeba jen k vytopení koupelny. Karma Beta Comfort - Plynové podokenní topidlo KARMA BETA comfort - elektronicky řízené topidlo s výkonem kW do vytápěného prostoru do max. Plynová topidla MORA jsou totiž opatřena systémem automatické regulace. Tato topidla jsou určena pro vytápění jak obytných místností, tak i nebytových prostor, skladů, dílen atd. Ak potrebujete vykúriť väčšiu, či menšiu miestnosť, sú tu pre vás konvektory, ohrievače, krby a radiátory.


Vyberte si z našej ponuky spotrebičov nižšie. Môžete si vybrať vhodný kozub do modernej aj klasickej miestnosti, do obývačky, ale aj do kuchyne, kúpeľne alebo spálne. Ideálny do predeľovacích stien, alebo na optické rozdelenie priestoru.


Welcome on the of the company MTH Ltd. The product portfolio of the company MTH Ltd. Kondenzačné, plynové a elektrické kotly: Kotly na tuhé palivo a drevoplyn: Elektrické, plynové a kombinované ohrievače vody: Plynové a elektrické prietokov�. Ponúkame široký výber vykurovacích telies. Elektrické konvektory, halogénové telesá, infražiariče, olejové radiátory , rohože.


Toto všetko za najvýhodnejšie ceny na MALL. B MAX,Kombi Pack,Thermoqueen, Sanica,Korado,Thermokraft, Klimatizácie Midea, Beretta, Ferroli, solár,liatinové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky