čtvrtek 2. listopadu 2017

Plynové topení do karavanu

Plynové topení do karavanu

Topení je v karavanu prvkem zásadně zvyšujícím komfort použití. Firmou, která se výrobou topení proslavila nejvíce je Truma , která také tvoří většinu naší nabídky. V této kategorii nabízíme samotná topení , veškeré příslušenství pro topení i doplňky , které jen pro vyhřívání prostoru karavanu můžete potřebovat. Plynové vařiče a příslušenství.


Plynové topení do karavanu

Topení topí naplno automaticky až do doby, kdy dosáhne tohoto obvyklého stupně, pak se samo reguluje. Je NESPRáVNÉ nastavovat topení naplno a pak ho tlumit. Pokud nastavíte topení naplno, a pak ho opomenete tlumit, může dojít k přehřátí a poškození pláště topení. Zajímavé akce a slevy topení najdete níže kliknutím na obrázek.


Snadno přenosné plynové topení s piezozapalováním. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Sezení do U, palandy, sezení vedle palan které je možné taky rozložit na spaní. Celkem možné pro 5-6osob.


Plynové topení do karavanu

Prodáváme i další příslušenství jako filtry, kryty a součástky. Provádíme i opravy topení do karavanů a zajistíme vám náhradní díly. Nejste-li v karavanu delší dobu (půl dne, den) je dobré, aby ve Vaší nepřítomnosti běželo topení alespoň na malý výkon a teplota v karavanu neklesla pod 10°C. Pozvolné temperování interiéru je určitě úspornější, než sepnout topení na maximum až v době, kdy se do karavanu vrátíte. Současné plynové topení na pb do karavanu musí splňovat řadu bezpečnostních pojistek, aby k podobným situacím nedocházelo.


Hlavní je, že odvod spalin je vyveden zcela mimo obytnou část karavanu. Moderní topné systémy mají již integrované detektory pro kontrolu kyslíku a případný úniku propan butanu. Ideální řešení pro malé karavany.


Rychlý ohřev, nízká cena, kompaktní rozměry, flexibilní montáž. Televize značky Finlux jsou synonymem špičkové kvality v segmentu televizí vhodných pro obytná auta, nebo karavany. Televize mají vše potřebné, od napájení na 12V po DVD přehrávač, nebo USB vstup pro flashdisc, na kterém mnoho z nás má připravené pohádky pro děti. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. PRODÁM- TOPENÍ NA KARTUŠE- Topení na plynové bombičky.


Vhodné do stanu, karavanu ,auta,lodě, kemping, atd. Podívejte se na všechny moje inzeráty! Vybavení pro karavany - prodejna a e-shop - karavanista. OPĚT MŮŽEME OTEVŘÍT NÁŠ OBCHO KTERÝ JE PRO VÁS PŘIPRAVEN S NOVÝM ZBOŽÍM.


Topidlo má krásný vzhle návod na montáž by mohl být podrobnější ale pro šikovného kutila je montáž otázkou min. Překvapil mě slabší výkon, při venkovní teplotě do 10st. V návodu píšou 5m, to ani omylem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky